Jaga parašė:
Laba diena, siandien 9po. Pasidariau david pigiuka ir islindo seselis. Tada pasidariau one step pigiuka- tuscia. Su antru slapimu vel pasidariau david testuka ir ve…
Matau :))
Jaga parašė:
Laba diena, siandien 9po. Pasidariau david pigiuka ir islindo seselis. Tada pasidariau one step pigiuka- tuscia. Su antru slapimu vel pasidariau david testuka ir ve…
Matau :))
Šitos temos tai nebeįmanoma skaityti. Prikeltos krūvos baltų testų, bet kažkaip dauguma ten mato įsivaizduojamus vaiduoklius. Kam čia šitų spektaklių reikia
ar paskui geriau būna, kad kai kurios įsivaizduoja, jog joms persileidimas įvyko, nes juk kažkas jų baltam teste matė atseit vaiduoklį. Arba kažkas sukuria netikras viltis, o paskui atėjus mm, tarsi su skuduru gauni per veidą, nes vaiduoklių ten nei kvapo iš tikro nebuvo. Ar čia aš kažko nesuprantu
Fabi parašė:
Šitos temos tai nebeįmanoma skaityti. Prikeltos krūvos baltų testų, bet kažkaip dauguma ten mato įsivaizduojamus vaiduoklius. Kam čia šitų spektaklių reikia…
Aš irgi jau pradedu nesuprasti, kas čia vyksta. Suprantu, pagaut žirniuką visos norim. Ne taip seniai ir pati gaudžiau. Nu bet kai panos kelia kasdien baltutelius testus, ir net pačios rašo, kad nemato, tai man čia konkretus vaikiškas durnumas. O jei dar kitos sako, kad nu ne, aš tai matau, kai ištikro ten nk nėra, tai norisi atidaryt langą, ir išmest telefoną.
Palinksminimui į tų tuščių testų temą:
Praeitą mėnesį turėjau ankstyvą persileidimą (daryta N testų ir HCG +PRG). Kraujavau savaitę (nuo liepos 23 iki liepos 29), viskas išsivalė, pas ginekologę nuvykus (buvau rugpjūčio 1 pas ją) pasižiūrėjusi pasakė, jog atrodo, kaip ciklo vidurys, davė žalią šviesą
. Pagal viską O vyko tarp rugpjūčio 7-9 dienų (teoriškai turėjo būti 9 dieną, jeigu žiūrint į prieš tai buvusius ciklus (jis svyruodavo arba 29 dienos, arba 32 dienos), bet neįsivaizduoju, kaip po persileidimo galėjo pakisti viskas. Nors pojūčiai buvo 7 dieną kaip prieš o.
Tai va, tuo metu atostogavome Minske, ten labai jau pigūs testai
prisipirkau per klaidą OT :D.. pastebėjau tik Lietuvoje. Na žinoma puoliau bandyti juos tikėdamąsi, kad gal būsiu viena iš tų, kurioms OT parodė anksčiau pastojmą, negu NT
nuo pat 12 dienos jie buvo neigiami, bet su akivaizdžiai matoma antra juostele. Tada 14 dieną beveik dingo antra juostelė, o 15 ji tapo ryškesnė, negu prieš tai buvusios, bet tikrai ne teigiama
. Vakar naktį (iš 15 į 16) pakilo temperatūra (nedidelė, iki 37,2), pradėjo purtyti šaltis, siaubingai laužė nugarą (vos ne kaip per sąrėmius būtent toje vietoje
), apie nerealų galvos svaigimą net nekalbu, pragulėjau lovoje, o vakare jau jaučiausi žymiai geriau (16 dienos vakarą), šiandien lyg niekur nieko nebuvę,savijauta super - ėjau ir į darbą. Tik kažkoks šleikštulys kilt pradėjo nesenai ir labai jau pučia pilvą. Tiesa, po O dienos krūtinė "pasunkėjo", o speneliai buvo skaudūs
dabar lyg ir nebeskaudūs jie, nors papilnėjimas lyg likęs. Pasidariau žinoma ir NT krūvą šiandien
Tai su rytiniu vienintėlį turėjau rapipreg. Jis išmetė nerealiai blankią antrą juotelę per 5 minutes, po to sekė jau ne su rytiniu dar 2 testai, įskaitant ir easy, kurie parodė absoliučią špygą
Šiandien 26 CD ir kažkur 8-10 DPO.
Tai va pagaliau ir klausimas, kokie jūsų manymu šansai, kad aš visgi vėl pastojau, o ne apsinuodyjau sušiu su tunu, kurį kaip tyčia valgiau 15 os dienos pavakary
:D?
sheila1988 parašė:
Palinksminimui į tų tuščių testų temą:
Praeitą mėnesį turėjau ankstyvą persileidimą (daryta N testų ir HCG +PRG). Kraujav…
Nagi nagi tai kur nt foto?
MMila parašė:
Nagi nagi tai kur nt foto?![]()
Nepagauna net to išdžiuvimo
net filtrą uždėjus
plika akim įžiūriu. Ką tik nepatingėjau benuką nueit nusipirkt ir pasidaryt. Bet kol kas tuščias, nors praeitą mėn išlindo būtent jis pirmiausiai, kol kiti nerodė. Ir po gerų kelių h
o čia tas paryškintas rytinis. 
sheila1988 parašė:
Nepagauna net to išdžiuvimonet filtrą uždėjus
plika akim įžiūriu. Ką tik nepatingėjau benuką nueit nusipirkt ir pasidaryt. Bet kol kas tuščias, nors praeitą …
Kazkoks seselis yra
ryt pakartokit
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai