Ritutia parašė:
Neįmamona po 6 dienų, melagėlis testas bus![]()
Pas mane testukas 6dpo jau rodė neryškų vaiduokliuką 😊
aišku ne easy testas, nes jis ne toks jautrus.
Ritutia parašė:
Neįmamona po 6 dienų, melagėlis testas bus![]()
Pas mane testukas 6dpo jau rodė neryškų vaiduokliuką 😊
aišku ne easy testas, nes jis ne toks jautrus.
Laba ryta. Noriu nuomoniu. Testas pregna, nes pas mus miestely easy gaut be sansu. 13,14 ir 15 dpo. Siandien 15dpo maniau pasidarius testuka antra juostele bus ryski kaip kontroline. Taciau rezultatas mane sukrete, nes siandieninis testas blankesnis nei vakarykstis. Kadangi turejau nesivystanti, tai ziauriai bijau to pacio:/ kaip jus manote?
Jaga parašė:
Laba ryta. Noriu nuomoniu. Testas pregna, nes pas mus miestely easy gaut be sansu. 13,14 ir 15 dpo. Siandien 15dpo maniau pasidarius testuka antra juostele bus rysk…
Manau per anksti panikuoti. Viena diena per mažas laiko tarpas vertinti hcg pokyčius.
ManoSvajonė parašė:
Pas mane testukas 6dpo jau rodė neryškų vaiduokliuką 😊aišku ne easy testas, nes jis ne toks jautrus.
geras....
isdziuvimo linija negali būti, dariau ft kai dar šlapias buvo
Jaga parašė:
Laba ryta. Noriu nuomoniu. Testas pregna, nes pas mus miestely easy gaut be sansu. 13,14 ir 15 dpo. Siandien 15dpo maniau pasidarius testuka antra juostele bus rysk…
Nesuk galvos, džiaukis nėštumu ir nestresuok, aiškiai ryškūs abu
Rasyte12 parašė:
Neklaidinkite. Easį tikrai anksti neparodo. Ir šiaip testukų ryškumas priklauso nuo pačio organizmo. O jeigu jums anksti parodė, jei neklystu 9dpo, jeigu ka pataisk…
Easy tikrai parodo anksti po implantacijos ir esant labai mažam hcg. Čia ne viena yra rašiusi, kad hcg buvo <20, o easy išmetė vaiduokliuką, nors jo jautrumas 20 miu. Ir man pačiai hcg buvo <20 kai pirmą kartą pamačiau vaiduokliuką, bitutės nt vos vos matėsi,o easy aiškiau.
ManoSvajonė parašė:
Pas mane testukas 6dpo jau rodė neryškų vaiduokliuką 😊aišku ne easy testas, nes jis ne toks jautrus.
6 dpo teoriškai įmanoma, jeigu spermiukai jau laukė nukeliavę ir iškart apvaisino ir iškart 6 dpo prisitvirtino... nes šiaip prisitvirtina 6-12 dpo, bet po 6 dienų nuo sekso rodyti dar tikrai negali, nes vien spermiukai kol nukeliauja užtrunka keliolika-keliasdešimt valandų
TylusLaukimas parašė:
Easy tikrai parodo anksti po implantacijos ir esant labai mažam hcg. Čia ne viena yra rašiusi, kad hcg buvo <20, o easy išmetė vaiduokliuką, nors jo jautrumas 20…
Taip. Man akivaizdu vaiduokli parode kada hcg buvo 11. Bet kaip merginos ir sake skiriasi visom hcg koncentracija slapime, nors kraujyje gali rodyti tiek pat, bet dvieju skirtingu merginu testai gali akivaizdziai skirtis
Ritutia parašė:
6 dpo teoriškai įmanoma, jeigu spermiukai jau laukė nukeliavę ir iškart apvaisino ir iškart 6 dpo prisitvirtino... nes šiaip prisitvirtina 6-12 dpo, bet po 6 dienų …
Literaturoj rasoma kad vidutiniskai spermiai pasiekia kiausintaki per 5min. Taciau tenai gali isgyventi iki 5-7 paru.
Tai jiem Pasiekti kiausintaki mielacius
Dalinuos info apie hcg https://www.babymed.com/normal-hcg-blood-level-by-week-during-pregnancy
Rašo pavyzdžiui, kad dar skaitosi normalu jeigu per dvi dienas padidėja tik 35%, tai realiai testas net ir po dviejų dienų būtų toks pats ir tai būtų nieko tokio. Taip pat normalu, kad dvigubėja po 72 valandų.
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai