Kinderis2022 parašė:
Turbut pabego.. uzvakar
Panašu....
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįKinderis2022 parašė:
Turbut pabego.. uzvakar
Panašu....
Kinderis2022 parašė:
Is pat pradziu buvo taip, galvojau isvis blogas testas
Kada mm?
Gikante parašė:
Kada mm?
Vakar turejo prasideti pagal viska. Bet man -+ 2 dienos vis skirtingai prasideda, nebuvo kaip laikrodukas
Kinderis2022 parašė:
Vakar turejo prasideti pagal viska. Bet man -+ 2 dienos vis skirtingai prasideda, nebuvo kaip laikrodukas
Nu linkiu, kad neateitu ir gal kokia velyva implantacija, ar ov seket?
Siandien butu 13 diena po ov.
Mano ciklas ilgas - 36 dienos.
Nu bandysiu ziuret dar ryt
Gikante parašė:
Nu linkiu, kad neateitu ir gal kokia velyva implantacija, ar ov seket?
Man taip buvo pernai lapkritį, pradėjo ryškėt ir nublanko... Menesines velavo, labai skaudziai su spazmais prasidejo veliau, gausesnes... Bet guodziau, kad viena, tai rodo, kad galiu pastot, o antra, kad jei nutruko, tai tik visa laime, nes ankstyvi persileidimai dazniau buna del visokiu grnetiniu pakitimu. Gal net kitas ciklas bus laimingas, nenuliuskite labai❤️❤️❤️
O kazin ov testukas jau irgi nerodytu teigiamo? Nes dabar padariau ov testuka (esu girdejus , kd jie irgi patvirtina nestuma), tai abi ryskios juosteles
mattina all alba parašė:
Man taip buvo pernai lapkritį, pradėjo ryškėt ir nublanko... Menesines velavo, labai skaudziai su spazmais prasidejo veliau, gausesnes... Bet guodziau, kad viena, t…
Kinderis2022 parašė:
O kazin ov testukas jau irgi nerodytu teigiamo? Nes dabar padariau ov testuka (esu girdejus , kd jie irgi patvirtina nestuma), tai abi ryskios juosteles
Bet vis tiek esminis yra nt, nes man ir be nestumo pries eile netu super ryskus buvo ov testas pries mm. Na dar diena palaukit ir pasikartokit nt🤞
Kinderis2022 parašė:
pabandykit elektrinį
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai