AsSaSG parašė:
Ne su pirmu slapimu. Pasidariau pries 10 min. Nu sunku nufotkint, nu bet matau seseli 😀😀😀
O neturit nt ne su melynais dazais, juostelini koki? ☺️
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįAsSaSG parašė:
Ne su pirmu slapimu. Pasidariau pries 10 min. Nu sunku nufotkint, nu bet matau seseli 😀😀😀
Ayta parašė:
Nea, liko vienas toks ir elektroninis. Pasitaupysiu elektronini mm dienai
AsSaSG parašė:
Nea, liko vienas toks ir elektroninis. Pasitaupysiu elektronini mm dienai![]()
Mm siandien?
Ayta parašė:
Mm siandien?
Pagal programele po dvieju dienu.
Nekantraujanti parašė:
smezuoja kazkas, bet taip smalsumas zudo didziaja dali musu ir as visada uz, kad ta smalsuma patenkinti 🙏🏼 linkeciau labai, kad isrysketu 😍
Taip taip 🙈 nu kaip nepasitikrinsi 🤷🏻♀️
AsSaSG parašė:
Sveikos. Viiiis bandau kazka izvelt, mm diena nenumaldomai arteja...
As matau!
AsSaSG parašė:
Pagal programele po dvieju dienu.
Kaip savijauta? Msn mm irgi siom dienom, nuo vakar jau maudzia pilva,brt dar neramina, kad kiauside maudzia ir kirksni, bijau kad cists kokia nebutu, amedi nt mano akim toks pat kaip vakar, belieka laukt😔
Ayta parašė:
Kaip savijauta? Msn mm irgi siom dienom, nuo vakar jau maudzia pilva,brt dar neramina, kad kiauside maudzia ir kirksni, bijau kad cists kokia nebutu, amedi nt mano …
Anuos kartus budavo ryskesni simptomai - skaudedavo, pabrinkdavo krutys, speneliai jautrus budavo. Dabar nieko baisaus, sonelius pabado ir tiek.
As bijau, kad jeigu isitaise, tai ne vietoj, todel letai auga hcg. Nu bet gal nusisneku 😀
Gal isvis neuzkibo 😀
AsSaSG parašė:
Anuos kartus budavo ryskesni simptomai - skaudedavo, pabrinkdavo krutys, speneliai jautrus budavo. Dabar nieko baisaus, sonelius pabado ir tiek.
Man ir tie badymai neramina, krutine neskaudi. Na ka lauksim nelaukiamuju, jei nebus mm, bandysiu nt po poros dienu, bet nelabai tikiu jau🙈☺️
Labas rytas vaiduoklių medžiotojos👌😅 man net nesimiega per juos. Vakar ryte padariau benu mėlyną - tuščias, vakare neatsilaikiau padariau dar vieną - jame vos vos kažkas pasimatė, ryte darytame jau gerokai ryškiau lyginant su vakaro, kurį tik plika akim įsižiūrėjus galima buvo pamatyti. Atsirado šis tuoj pat po padarymo. Tik dabaran tas pojūtis, kad vis skauda pilvą, atrodo tuoj prasidės. Šiandien 10dpo. 
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai