Vel_mama parašė:
Dar matosi, gal dar ankstoka?
Šiandien 13 dpo. Ov pagavau su testukais. O kiek iki mm tiksliai nežinau, nes nelabai reguliarus ciklas, bet turėtų būt maždaug dar 3-5 dienos
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįVel_mama parašė:
Dar matosi, gal dar ankstoka?
Šiandien 13 dpo. Ov pagavau su testukais. O kiek iki mm tiksliai nežinau, nes nelabai reguliarus ciklas, bet turėtų būt maždaug dar 3-5 dienos
Spaliss parašė:
Prikėliau jau pilną testų, visgi dar turėjau iš gandrolbas golden time, bet jis man regis 20 ar 25 jautrumo, o clear choice 10. Bet šitas išryškėjo iškarto per keli…
Matosi, matosi ramiai
. Poryt padarykit kita turi but kas 2d kazkur ryskejimas :). O dabar nusiraminkit nes kabinasi sau ramiai manau
Spaliss parašė:
Prikėliau jau pilną testų, visgi dar turėjau iš gandrolbas golden time, bet jis man regis 20 ar 25 jautrumo, o clear choice 10. Bet šitas išryškėjo iškarto per keli…
Žinokit laikau špygas ir kumščius, nes jei 3-5d iki mm, rezultatai restų labai teigiamai nuteikiantys!!🤞
Spaliss parašė:
O kažin kraujo tyrimas jau rodytų kažką ar dar per anksti jį daryt? 🤔
jei kabinasi rodytu bet skaicius butu labai mazas. Palaukit truputi
_ievute_ parašė:
Mano pirmas hcg buvo 13.8, antras 32.4,o trečias 200. Dariau kas 3 paras. Dviejų kartu mažiausiai reikės. Bet jusu vietoj pasidarysiu ir ramu butu
_ievute_ parašė:
Mano pirmas hcg buvo 13.8, antras 32.4,o trečias 200. Dariau kas 3 paras. Dviejų kartu mažiausiai reikės. Bet jusu vietoj pasidarysiu ir ramu butu
Pirma kai daretes kiek laiko iki mm buvo?
Spaliss parašė:
Nemanau, kad tiek meluotų
o nenorit kraujo pasidaryti? Ir bus aišku
Onelove1 parašė:
Pirma kai daretes kiek laiko iki mm buvo?
1d po menesiniu
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai