umagu parašė:
Sveikos,
Mėnesinės vėluoja 2-3 dienas, šiandien pasidariau ICA testą ir po 5 minučių pasiro…
nevertinčiau, subėgęs. bandykite dar kartą
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįumagu parašė:
Sveikos,
Mėnesinės vėluoja 2-3 dienas, šiandien pasidariau ICA testą ir po 5 minučių pasiro…
nevertinčiau, subėgęs. bandykite dar kartą
Pipirelis parašė:
nevertinčiau, subėgęs. bandykite dar kartą![]()
Ir aš taip galvoju 🙂 ačiū! Bandysiu kitą kart.
Dru-ge-lis parašė:
Merginos džiuvimo linija? Ar Vaiduoklis?
Man panašu į vaiduoklį🤗🍓
Pipirelis parašė:
Man panašu į vaiduoklį🤗🍓
Oh būtų tikras lauktas stebuklas. Nes iki mėnesiniu 2 dienos.
Dru-ge-lis parašė:
Nebesulauksit mmm
Elivoj parašė:
Nebesulauksit mmm![]()
Laikysiu kumščius. Lb tikiuosiu
Dru-ge-lis parašė:
Tyliai sveikinu🤞🙂
Ayta parašė:
Tyliai sveikinu🤞🙂
Tikiuosiu. Aš atostogauju šiuo metu imečiau į kelionę. Bet po operacijos po antibų, nesitikėjau kad kažkas ir bus.
Merginos HELP! 🤯🤯🤯
Turejau pries tai 2 nesivystancius nestumus, ginekologe israse kitam kartui fraxiparine leistis kai tik pastosiu. Taip pat buvo rastos chlamidijos (pries tai su vyru ir as ir jis turejom kitu partneriu kol susipazinome). Nors pozymiu jokiu nebuvo. Sugereme 10 d antibijotikus..
ir nusprendeme si menesi praleisti, nes vykome i kelione, galvoju noriu atsipalaiduot, spritziuku isgert. Taip ir padarem. Mylejomes nesisaugomai 4 dienos pries pati pika (nes labai jauciau kada jis), isvykus i kelione mylejantis labai labai man degino maksti pabaigus i mane, uzsirasiau (rytojui) pas gine, galvoju infekcija kokia, ar nuo antibijotiku, o gal neissigydeme tu chlamidiju. Veliau visada tik su prezervatyvu ir viskas ok. Menesines velavo 10 dienu, krutine maude. Taciau atostogos buvo labai aktyvios, nenustebau kad veluoja. Vakar grizome, siandien nakti susapnavau , kad myliuosi (taip budavo per anuos nesivystancius nestumus) ir nubudau su mm pilvo skausmais... snd ryte pasidariau OV testuka, nes sako jie rodo jei esi nescia - 2 ryskios ryskios juosteles... kaip dabar baisu! Nes ir aperoliukai buvo, labai daug vaiksciota, tas perstejimas maksties... AR GALI OV TESTAS RODYTI DVI RYSKIAS PRIES PAT MM?
Begsiu pirkti nestumo testa, taop stresas suime.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai