kurkumute parašė:
Merginos ar tai tikrai vaiduoklis? Ar man vaidenasi? Iki mėnesiniu dar 4 dienos 🙄🌺
nesivaidena 🙂
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįkurkumute parašė:
Merginos ar tai tikrai vaiduoklis? Ar man vaidenasi? Iki mėnesiniu dar 4 dienos 🙄🌺
nesivaidena 🙂
kurkumute parašė:
Sveikos ryte pasidariau dar vieną, bet jis netoks ryškus kaip vakar vakare. Pakartosiu vėliau nusipirkus dar. Ir paskliejas toks...
Man vakare geriau rodo nei rytais kaip raso daryti. O taip sveikinimai 😊
Č.Evelina parašė:
Skubu ko gero pasidžiaugti![]()
Sveikinu🌺
Netuke parašė:
Sveikinu🌺
Kaip Tavo rytinis testas? 😍
Nekantraujanti parašė:
Kaip Tavo rytinis testas? 😍
Mano testas ryskesnis 🤷♀️ nenufotkinau sviezio,nes dariau 4ryto.Vaikui pilva susuko,keliausi ir iki ryto jau sysiaus neislaikyciau.
As jau sedziu krauja pridavus 😁
Netuke parašė:
Mano testas ryskesnis 🤷♀️ nenufotkinau sviezio,nes dariau 4ryto.Vaikui pilva susuko,keliausi ir iki ryto jau sysiaus neislaikyciau.
Lauksim atsakymu!!! Panasu, kad sausinukai dar pasipildys 🤭🥰
Nekantraujanti parašė:
Lauksim atsakymu!!! Panasu, kad sausinukai dar pasipildys 🤭🥰
Nezinau,as daraus tik livsane palyginimui,jis isryskeja tik po 5min,o kai isdziuna tai toks sviesus atrodo.
Geriausiai matomas kol slapias.
Vat zinosim pagal hcg kada jie melagius meta 😁
Netuke parašė:
Nezinau,as daraus tik livsane palyginimui,jis isryskeja tik po 5min,o kai isdziuna tai toks sviesus atrodo.
Nu tie livsane jau tokie abejotini, kai gaudem pirma buvo livsane ir cc patys geriausi, bet livsane tokie neaiskus, o cc kai kiti ryskus jau, tai cc dar nera toks, nu labai sunkiai ryskeja toks jausmas, kad suprasteje nuo to laiko gadinau su pirma, man kazkaip labiausiai patiko arba drogo arba pregna kaseteles 🙂
16 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai