vivig parašė:
Sveikos, merginos,
Padekit suprast ar matosi cia kazkas, ar ne?
As labai aiskiai matau🥰
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįvivig parašė:
Sveikos, merginos,
As labai aiskiai matau🥰
Laena parašė:
Sveiki,
Pakartokit su kitu. Aklai nepasitikeciau 🙂 nėštumo nebuvo bet rodė kažką 
vivig parašė:
Sveikos, merginos,
Sitie daznai rodo seseli, geriau bandyti kita, ne melynu dazu
Kinderis2022 parašė:
Taip, laukiu va rezultato koks mano HCG. Jau po dvieju persileidimu tai tikiuosi trecias kartas bus lemtingas 😊❤️
Sveiki. O kaip jūsų skydliaukė viskas Ok? Aš po kelionės bėgsiu pas pas endokrinologė ir TTH daryti nes mano atvėju mum abiem truks šito hormono
Laena parašė:
Labas rytas,
Aha😊 kelinta diena po ov?
Netuke parašė:
Aha😊 kelinta diena po ov?
As IVF keliu, siandien 8diena po ikelimo. Rytoj kraujo tyrima turiu darytis, bet nekamtrumas savo savo😊
Laena parašė:
As IVF keliu, siandien 8diena po ikelimo. Rytoj kraujo tyrima turiu darytis, bet nekamtrumas savo savo😊
Linkiu teigiamu rezultatu 🌺
Merginos!!! 🤯🤯🤯 Mum buvo rastos chlamidijos (issiaiskinome po dvieju persileidimu is eiles), suvartojome antibiotikus.. ir vel pastojau! Padarem pakartotini chlamidiju tyrima, o jos nepasinaikino... HCG sake virs 400. Israse dabar kitus antibiotikus sugerti.. kazkam gal taip yra buve? Blem jei vel delto bus nesivystantis.. 😭🤯 nes jei sugersim ir vel nepades..
Kinderis2022 parašė:
Merginos!!! 🤯🤯🤯 Mum buvo rastos chlamidijos (issiaiskinome po dvieju persileidimu is eiles), suvartojome antibiotikus.. ir vel pastojau! Padarem pakartotini chlamid…
As nesu susidurus, bet kiek esu skaiciusi Chlamidijas sunkiausia is visu LPL isgydyt ir reikia atrinkti antibijotikus. Kiek ziuriu yra LPL tema, pameginkit parasyti ten, manau daugiau informacijos gausit. Sekmes
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai