Andraa parašė:
O aš mdrginos jau nebežinau kas vykstadu paskutiniai ciklai buvo 28d, ankščiau buvo 30 d.šiandien 31 CD. Iki šiol aiškaus vaiduoklio nebuvo, vakar nuejus į tuale…
Tai jau tikrai už poros dienų pramuš😊
Andraa parašė:
O aš mdrginos jau nebežinau kas vykstadu paskutiniai ciklai buvo 28d, ankščiau buvo 30 d.šiandien 31 CD. Iki šiol aiškaus vaiduoklio nebuvo, vakar nuejus į tuale…
Tai jau tikrai už poros dienų pramuš😊
Andraa parašė:
Na gal ir pramuš, bet dar nėra taip buvę kad tik per 3 paras pramuštų...🙄 Visą laiką jau tą pačią dieną ir pasirodo Po testo atlikimo praėjus 20 min lyg ir galėčia…
Nu mano akys gerai isiziurejo ir lyg kaska Mato labai blankiai ☺️
Andraa parašė:
Na gal ir pramuš, bet dar nėra taip buvę kad tik per 3 paras pramuštų...🙄 Visą laiką jau tą pačią dieną ir pasirodo Po testo atlikimo praėjus 20 min lyg ir galėčia…
Kažkas šmėžuoja 😊
Andraa parašė:
Na bent man pramuša.. jei teplioja 2d prieš mm žinau kad pramuš😁
Andraa parašė:
Nu man tai matosi gana aiškiai vaiduoklis. Nenoriu suteikti nereikalingų vilčių, bet nu tikrai matau. Bandykit dar kitokį testą gal.
Andraa parašė:
Situos amedzius reikia blaiviai vertint ir kadangi neatsirado po 5 min tai cia jau isdziuvimas 😊 askiek sau nervu prigadinus ir tokiu ir dar ryskesniu macius, o jei but islindes iskart tai jie dar paryskeja sitie amedi
ingius68 parašė:
Mergaitės o kaip vertinate Benu juostelės?
Man Benu - "Livsane" produktai patys geriausi, tiek OV, tiek NT testai
Lyginant su kitų gamintojų. "Livsane" tikrai kur kas aiškiau, ryškiau parodo, plius teko girdėt atsiliepimų ir iš draugių, ir iš pažįstamų, daug kas būtent šiuos vertina geriausiai
rlinciuk parašė:
Man Benu - "Livsane" produktai patys geriausi, tiek OV, tiek NT testai![]()
![]()
![]()
Blem dariau ov ir NT nū ov toks iš riskesnis ir trys NT lyg kaska meta bet neesu tikra 😁 tai db mastau
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai