ingius68 parašė:
Blem dariau ov ir NT nū ov toks iš riskesnis ir trys NT lyg kaska meta bet neesu tikra 😁 tai db mastau
Įmesk NT foto, mes čia visos pasižiūrėsim
ingius68 parašė:
Blem dariau ov ir NT nū ov toks iš riskesnis ir trys NT lyg kaska meta bet neesu tikra 😁 tai db mastau
ingius68 parašė:
OV testo analizei nueik jau į kitą temą, nes čia aptarinėjam tik NT vaiduoklius, todėl vėliavom čia tave užmėtys ;)
rlinciuk parašė:
Tai kad per ft nelabai kas matosi gieda net nes nelabai žinau kuri dpo pagal skaičiavimą tai mažai dar bet pagal pojūčius koke 7-8
rlinciuk parašė:
Diadema, įdomu, kur tu prapuolei, kažkaip pasigedau tavęs nuo vakar ;)
Ji rase apie savo situacija....deja kraujo hcg tyrimas nepatvirtino nestumo. Nori pailseti zmogeliukas...
Coliuke147 parašė:
Situos amedzius reikia blaiviai vertint ir kadangi neatsirado po 5 min tai cia jau isdziuvimas 😊 askiek sau nervu prigadinus ir tokiu ir dar ryskesniu macius, o jei…
Amedi Plus sakai reikia atsargiai vertint? Susidūrei gal su kokiu melagėliu?
rlinciuk parašė:
![]()
Na ryt ritė darysiu kita tai bus ajsku jei pariskies yra jei ne deja 🙂 tesiog įdomu kaip jie nes pirma kart bandau
ingius68 parašė:
Mergaitės o kaip vertinate Benu juostelės?
Livsane galit drasiai pasitiketi 👍 Juosteles netgi pigesnes nei cc, o rezultate buvo ryskesnes ir vaiduokliuka pagavo anksciau 😍
rlinciuk parašė:
Man Benu - "Livsane" produktai patys geriausi, tiek OV, tiek NT testai![]()
![]()
![]()
Man livsane mėto dabar vaiduoklius, bet neryškėja. Žiūrėsim sekmadienį dabar kokį 😂
Herdoka parašė:
Man livsane mėto dabar vaiduoklius, bet neryškėja. Žiūrėsim sekmadienį dabar kokį 😂
Žodžiu, kiek žmonių, tiek ir skirtingų patirčių su NT
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai