Tavo_Stebuklas parašė:
hcg hormonas gaminasi kas pora dienų, tai rytoj būtų netikslinga tikėtis, kad išryškės, nes paryškėti gali ir už poros dienų.
Ir taip, kažką matau tikrai
Linkiu ryškėti
Tavo_Stebuklas parašė:
hcg hormonas gaminasi kas pora dienų, tai rytoj būtų netikslinga tikėtis, kad išryškės, nes paryškėti gali ir už poros dienų.
Ir taip, kažką matau tikrai
Linkiu ryškėti
AusraZ88 parašė:
Nu gal cia i mano klausyma bus atsakyta.. Visu pirma, labas rytasva, nesenei dariausi testa, lyg ir smezavo antra rozine juostele, bet jau parodyt jums negale…
Labas rytas.
Padidėjęs apetitas gali būti ir nėštumo simptomas ir artėjančių mmm
Nėštumo simptomų būna visokių, bet daug dažniau mus apgaudinėja mūsų smegenys, psichologija rimtas reikalas ir iš to didelio noro pastoti organizmas pradeda krėsti pokštus
Pakartokite testą ir bus aišku.
AusraZ88 parašė:
Nu gal cia i mano klausyma bus atsakyta.. Visu pirma, labas rytasva, nesenei dariausi testa, lyg ir smezavo antra rozine juostele, bet jau parodyt jums negale…
O kiek mm veluoja?
Savaitele parašė:
Labas rytas.
Tai apie psichologija as zinau, del to ir nenoriu prisigalvoti ir bekt testo pirkt.. geriau dar palauksiu kelias dienas, o testa darysiu kai jau ilga laika nebent veluos.. kaip matai, nors tu simptomu ir yra, dazniausiai ir pasakau sau, greiciausiai cia pries mmm. Bet kad su tais kepsniais man itartina, ant tiek apetitas niekad nekyldavo.. Varlyt, siaip man rugsejo pirmaja turejo prasidet, bet kartais buna kad paveluoja
mummy2 parašė:
sveikutes, vaiduokliai cia ar isdziuvimo juosteles? iki mm like 3dienos
Laukiesi
AusraZ88 parašė:
Beja, Varlyt, as neminejau pirmoj zinutej kad veluoja![]()
Del to ir klausiu kiek veluoja ar veluoja?
ŽaliojiVarlytė parašė:
Laukiesi![]()
net sirdis sekundei sustojo kai perskaiciau
bet kazkaip dar baisu dziaugtiis...prisiskaiciau cia pas jus apie tas isdziuvimo linijas...
mummy2 parašė:
sveikutes, vaiduokliai cia ar isdziuvimo juosteles? iki mm like 3dienos
aš manau, kad čia vaiduokliukai, nes juostelės rūžavos
linkiu ryškėti
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai