Savaitele parašė:
O galėtų būti. arba koks receptas gyvenimo, kad va darysiu taip ir taip ir niekada man nieko blogo nenutiks ir visos negandos aplenks mane bei artimuosius. Uch koks…
Tikrai taip ,bet kiekvieman sava kryziu lempta nesti ;)
Savaitele parašė:
O galėtų būti. arba koks receptas gyvenimo, kad va darysiu taip ir taip ir niekada man nieko blogo nenutiks ir visos negandos aplenks mane bei artimuosius. Uch koks…
Tikrai taip ,bet kiekvieman sava kryziu lempta nesti ;)
Mažas stebukliukas parašė:
As labai smarkiai nesigilinau ar jie buvo, ar apmazejo ten kazkas, bet pastojo sake kad po gimdymo yra galimybe jog jie dings, reiskia kazkas like
Iziebei vilti ;)
Dija26 parašė:
Iziebei vilti ;)
Jos niekuomet nereik prarast
vakaruose parašė:
p.s jei folio rūgštį pradėjau gert tik prieš savaitę, kaži nieko blogo?![]()
Tikrai nieko. As folio rugsti pradehau gert tik kai gine patikrino
nevartojau jokiu papildu iki sestos gal nestumo savaites
Jos niekuomet nereik prarast![]()
As galvojau,gal kol nepasalins tu darinuku,nieko nebus
Labas rytas merginos
Hmh vis del to as vakar neiskenciau ir pasidariau testuka.. bet deja balta bbalta kur dairais :/ Labai del to nelauzau galvos nes pradejo intensyiai planuoti tik gera savaitele. kadangi nesu dar daug apsiskaicius, tad klausiu nuomones jusu. Ar dar yra tikimybe jai testas dabar neigemas, kad as tu nelemtu puseseriu is raudondvario nesulauksiu ? Nors mano dienos tik 9d
Rasuolele parašė:
Labas rytas merginosHmh vis del to as vakar neiskenciau ir pasidariau testuka.. bet deja balta bbalta kur dairais :/ Labai del to nelauzau galvos nes pradejo in…
Rasuolele parašė:
Labas rytas merginosHmh vis del to as vakar neiskenciau ir pasidariau testuka.. bet deja balta bbalta kur dairais :/ Labai del to nelauzau galvos nes pradejo in…
Zinoma irman sikart parode tik menesinem veluojant, nes pastojau pries pat jas, o pirmakart parode dar pries mm gerokai + laukiausi dvynuku, tai matyt greiciau gaminosi hormonai , o dabar maziau ryskios juosteles, nors jau 10 diena veluoja.m o pries mm dariaus ir visai visai nieko nerode.
Zinoma irman sikart parode tik menesinem veluojant, nes pastojau pries pat jas, o pirmakart parode dar pries mm gerokai + laukiausi dvynuku, tai matyt greiciau gami…
Man su dvynukais testas parode po 12 -14 dienu po myliuko kad pastojau
Rasuolele parašė:
Aisku, kad yra. Juk neveltui visada sako, kad pasidaryti testa reikia mm diena, o ne anksciau
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai