Emiliukas21 parašė:
Sveikos, manau pagaliau pavyko :)))
Čia jau ryškiai pavyko
Sveikinu
Emiliukas21 parašė:
Čia jau ryškiai pavyko
Sveikinu
Emiliukas21 parašė:
Kaip grazu
sveikinimai
tiktik parašė:
Sveikos, pradejome planuoti seima. Siandiena nusipirkau Benu kasetes dvi ir dvi juosteles RapiPreg.... visi keturi testai parode tas stebuklingas juosteles be vaidu…
Benu geri testukai,bet jei visi rodo tai tikrai nera abejoniu,kad laukiates
Editutia parašė:
Benu geri testukai,bet jei visi rodo tai tikrai nera abejoniu,kad laukiates![]()
atsikeliau snd ryte ir nubegau iki vaistines...nusiprikau dar skirtingus testus...easyTest ir Instant view....skamba kaip nuprotejimas, bet greiciausiai kol nepatvirtins daktaras tol ta ir darysiu
tiktik parašė:
atsikeliau snd ryte ir nubegau iki vaistines...nusiprikau dar skirtingus testus...easyTest ir Instant view....skamba kaip nuprotejimas, bet greiciausiai kol nepatvi…
Jau su tais testais tai tikrai nuprotejimas
bet o kas belieka
as tai va laukiu mm dienos...kuri bus 14-15 diena...bet kantrybe jau senka taip norisi testa pasidaryt
bet...laikausi vis dar nk nedarau
...Mamyte... parašė:
Jau su tais testais tai tikrai nuprotejimasbet o kas belieka
![]()
as tai va laukiu mm dienos...kuri bus 14-15 diena...bet kantrybe jau senka taip norisi …
Man didzioji diena sestadieni ...
palette parašė:
Bet cia jau kai mmm veluoja.ankstyvame nestume nerodys dienakai sakau ankatyvame tai 10dpo pvz
Cia zinokit manau daug kas nuo organizmo priklauso,nuo to kaip greitai pas moteri hcg hormonas gaminasi.Man 6-7 dpo su vakariniu slapimu jau rode gan rysku vaiduokli.(kada ivyko ov tiksliai zinau nes dariau ov testukus).O mm diena jau buvo II ryskus .
vaiduliukeP27 parašė:
Cia zinokit manau daug kas nuo organizmo priklauso,nuo to kaip greitai pas moteri hcg hormonas gaminasi.Man 6-7 dpo su vakariniu slapimu jau rode gan rysku vaiduokl…
Sutinku.man 6dienos iki mmm su sunum buvo ryskus vaiduoklis.diena pries mmm kaip kontroline
pykint pradejo 6sav.pagimdziau 11d anksciau.viskas anksciau
Sielos_ekstaze parašė:
Man didzioji diena sestadieni ...
Tikiuosi jusu sestadienis prasides graziais dviem bruksneliais
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai