Actavia parašė:
Kokios firmos testai?
desiniausias RapiPreg, juostele Pregna Test, o kiti du Pregna Test kasetes
Actavia parašė:
Kokios firmos testai?
desiniausias RapiPreg, juostele Pregna Test, o kiti du Pregna Test kasetes
E.A. parašė:
Sveikinimaimano temp.irgi tokia pati,testai irgi neryskus ir mmm panasiai veluoja,nu 36 cd siandien
![]()
o jus jau kaip suprantu lanketes pas gine? kada pas ji eit reikia? nes as praeita savaite buvau, tai dar nieko nesimate, tai nzn kada dabar eit, kad jau galetu kazka pamatyt?
vykte parašė:
Sveikos![]()
cia esu naujoke, taciau labai prasau pasidalinkit savo nuomone ka galvoti? menesin…
Man su abiem pastojimais pora saviciu kuno tempe tokia mazdaug buvo ir yra
vykte parašė:
o jus jau kaip suprantu lanketes pas gine? kada pas ji eit reikia? nes as praeita savaite buvau, tai dar nieko nesimate, tai nzn kada dabar eit, kad jau galetu kazk…
Seip jei gerai jauciates, nekraujuojat, anksciau 7-8 sav neikit
o ties 7-8sav jau mato plakancia sirdute, ir bent jau mane 8sav nestumo jau "i iskaita" itrauke
Mamos, nusipirkau ameritek pregna test kasetę, mėlynas su baltu pakelis, kaip suprantu implantacija buvo spalio 1d rusvas kraujukas šiek tiek pateliojo, pas mane matyt vėlyvoji ovuliacija įvyko, ciklas 35 dienos, mėnesinės turėjo būti šiandien, arba rytoj, bet kaip jaučiu, jokių požymių kad jos ateitų, bazinė šokinėja 36,9 - 37,1 , būna nusileidžia iki 36,7 bet paskui atgal grįžta. Klausimas kada galiu tą ameritek testą darytis?
padėkit
ClipClop parašė:
Seip jei gerai jauciates, nekraujuojat, anksciau 7-8 sav neikito ties 7-8sav jau mato plakancia sirdute, ir bent jau mane 8sav nestumo jau "i iskaita" itrauke :…
neistversiu as iki tiek pirmas musu vaikutis..:))) bet dar sakau bijau prisisvajot..dar ryt ryte darysiuos testuka ir lauksiu ryskesniu II
tikiuosi viskas bus gerai!
jaujyte parašė:
Gal žinote ar patikimi šie NT
bandžiau, jokių vaiduoklių nemetė
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai