ClipClop parašė:
Labai labai patariu pradejus planuoti vaikuti, pradeti matuotis BT, naudoti ovuliacijos testus, stebeti isskyras. Tiesiog tada tikrai zinai kada buvo ovuliacija, ka…
Nauja cikla taip ir darysiu.. kai sulauksiu savuju mmm..Aciu
ClipClop parašė:
Labai labai patariu pradejus planuoti vaikuti, pradeti matuotis BT, naudoti ovuliacijos testus, stebeti isskyras. Tiesiog tada tikrai zinai kada buvo ovuliacija, ka…
Nauja cikla taip ir darysiu.. kai sulauksiu savuju mmm..Aciu
tavofejaa parašė:
SveikosYra toks reikalas tikrinau jau 5 nestumo testus visi jie rodo 1 bruksneli neigiama. menesines veluoja jau 10d. nesuprantu kas cia gali buti? Gal vertetu …
man mėnesinės vėluodavo ir 30 dienų. O čia tik 10
Mamulytee parašė:
Tokio termino kaip "veluojancios memes" aplamai neegzistuojamm ateina po 10-16 d poovuliacijos ir jos niekada niekur neveluoja
o jei tiesiog dingsta, tai ies…
Menesines ne visada ateina 10-16d po ovuliacijos, pas mane ovuliacija 13-16d ivyksta, o ciklas 35-40d...tai vadinama uzsitesusia liuteino faze...bet aisku daugeliu kaip jus sakote
Grekuxs parašė:
būna, kad po ovuliacijos praeina tik 7 dienos ir ateina mėnesinės. Tokiame cikle, skaičiau neįmanoma pastoti, nes per trumpas laikas po ovuliacijos. Bet būna. Ir ma…
Taip. Cia vadinamas liuteinines fazes nepakankamumas.
Grekuxs parašė:
man mėnesinės vėluodavo ir 30 dienų. O čia tik 10![]()
Man karta "velavo" dvi savaites. Kiek nt sugadinta buvo
paskui po tu dvieju sav pasidariau krauja, buvo neigiamas ir ta pacia diena sulaukiau mm
tai buvo baigiamuju darbu metas, diplominio gynimas, tai del streso paprasciausiai nusikele menesines
va koks grafikas, o testukas baltas;( tevu-darzelis.lt/rk93063@1511095ba35
evee parašė:
va koks grafikas, o testukas baltas;( tevu-darzelis.lt/rk93063@1511095ba35
Tai dar tik 10dpo, nera ko noret teigiamo
palaukit bent 14dpo ir kartokit
o seip geriausia daryt bent pora dienu veluojant mm
ClipClop parašė:
Man karta "velavo" dvi savaites. Kiek nt sugadinta buvopaskui po tu dvieju sav pasidariau krauja, buvo neigiamas ir ta pacia diena sulaukiau mm
tai buvo baig…
Kas keisciausia, tai kad krutine skaudi ir kaistanti.. bet mmm nera.. ieskosiu gyd ir registruosiuosi kitai savaitei manau..
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai