pierla parašė:
O kiek jūs laiko planuojate :)?
7men
pierla parašė:
O kiek jūs laiko planuojate :)?
7men
Laukiancioji parašė:
7men![]()
Kažkaip gan dažnokai 7 planavimo mėnuo būna sėkmingas kiek čia pastebėjau
tikiuos pasiteisins ir mums greitu metu
sveikinimai visoms kurioms jau pavyko
Laukiancioji parašė:
7men![]()
O jūs abu sveiki? Ar dar nežiūrėjote? Jei ne tai 3 mėn puikus laikas tai padaryti
na nebent žinot kad viskas OK
Pozityve parašė:
Kažkaip gan dažnokai 7 planavimo mėnuo būna sėkmingas kiek čia pastebėjau![]()
tikiuos pasiteisins ir mums greitu metu
sveikinimai visoms kurioms jau p…
Aš jau perlipau 7 kartą, gal 8 pasiteisins
pierla parašė:
O jūs abu sveiki? Ar dar nežiūrėjote? Jei ne tai 3 mėn puikus laikas tai padarytina nebent žinot kad viskas OK
![]()
Sveiki :). Tiesiog matyt neuztaikom
Kaip visos sako negalvot apie tai o mėgautis tuo tikrai užkibs , mano ir tokia situacija buvo , kovo mėnesį buvo myliukai tiesiog negalvojau apie leliuką , tik po visko galvodavau susirgsiu mm tai susirgsiu nieko tokio bandysiu dar . O čia volia , ir nesulaukiau mm o testukas ryškut ryškutėlis. To ir jums visoms linkiu sulaukti savo mažylio
SVARBIAUSIA mėgaukitės tuo ;) TIKRAI pavyks!
QsandruteQ parašė:
Kaip visos sako negalvot apie tai o mėgautis tuo tikrai užkibs , mano ir tokia situacija buvo , kovo mėnesį buvo myliukai tiesiog negalvojau apie leliuką , tik po v…
Truputi juokinga
QsandruteQ parašė:
Kaip visos sako negalvot apie tai o mėgautis tuo tikrai užkibs , mano ir tokia situacija buvo , kovo mėnesį buvo myliukai tiesiog negalvojau apie leliuką , tik po v…
Ir man taip pat buvo, planavau 2 metus, vis apie tai galvojau, po visu nusivylimo menesiu nusprendziau, kad nebeplanuosiu ir nesuksiu galvos. Po dvieju menesiu pamaciau II
QsandruteQ parašė:
Na, jei turi akivaizdziu problemu, hormonai issireguliave, O nevyksta, vyro sperma prasta, tai megaukis kiek nori, vaiku nebus. Nori - nenori turi apie tai galvoti ir "dirbti" ta linkme (gydytis). Todel, kas tinka vienai - netinka kitai. Vienos pastoja ir nuo paklodes, o kitoms prireikia 8 metu gydymo. Tai tas pasakymas "atsipalaiduoti ir megautis" mane tiesa pasakius net erzina.
Geros dienos
Teside parašė:
Na, jei turi akivaizdziu problemu, hormonai issireguliave, O nevyksta, vyro sperma prasta, tai megaukis kiek nori, vaiku nebus. Nori - nenori turi apie tai galvoti …
100% pritariu
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai