-burbė- parašė:
nesisavina gal. skambinai ginei?
Rytoj 10 keliauju pas Drulyte. Bliamba pradejau siaubingai bijot://
-burbė- parašė:
nesisavina gal. skambinai ginei?
Kramtoshka parašė:
As as, buvau siandienDerlius geras, vienas jau didziulis, kiti 2 biski mazesni ir dar keletas dar mazesniu. Nu o bet taciau, gleivine pavede si menesi is vis, t…
O bent jau trisluoksne? Nes mano gine bisada akcentuoja, kad gleivine turi buti trisluoksne, jai labai patinka tas vaizdas kai taip yra
Audra.Su parašė:
Na tikrai puikiai tau derlius priaugęs.. linkiu vaisių subrandint ciklo pab ? aš su letrozole sanswiss stimuliuojuos po 2 tabl kaip ir praėjusį kartą tai tik vieną …
Kitoms ir vieno karto per menesi uztenka
O del letrozolio, tai net nezinau ar gamintojas turi itakos
tikriausiai labiausiai organizmas lemia, kaip priima vaista.
Na, as tikiu imis visas, mergaites!
BagdonaviciuteErika parašė:
Na merginos gavau atsakyma bet matau kad nukrito prg![]()
Hm, prg gal netinka tau, reikia kokio utrogestano arba gepretix kalt! Bet hcg uztat kaip graziai auga, auga mazulytis, nebijok! Gerai,kad eini ryte, gal vietoje parduos tau stipresnio prg.
WhiteMouse parašė:
O bent jau trisluoksne? Nes mano gine bisada akcentuoja, kad gleivine turi buti trisluoksne, jai labai patinka tas vaizdas kai taip yra![]()
Pamelavau prg buvo 38.50 pries savaite , o HCG buvo 210.1 , butu gerai kad duotu stipresnio , isigandau pamacius atsakymus , toks stresas apeme , ir mintyse galvoju NEJAUGI VEL ISVALYMA REIKS
na tikiuos viskas bus ok , rytoj suzinosiu ;)
Gerai, kad ryt eini, manau israsys tau utrogestano det i vidu
viskas bus gerai
WhiteMouse parašė:
O bent jau trisluoksne? Nes mano gine bisada akcentuoja, kad gleivine turi buti trisluoksne, jai labai patinka tas vaizdas kai taip yra![]()
Taip trisluoksne, sake vaizdas labai grazus jos, tik vat kad plonoka
Stebuk1elis parašė:
Gerai, kad ryt eini, manau israsys tau utrogestano det i viduviskas bus gerai
![]()
Na rytoj pranesiu kaip kas , kokios naujienos ar geros ar prastos;)
Na rytoj pranesiu kaip kas , kokios naujienos ar geros ar prastos;)
Tai viskas bus gerai, tik prg reik uzkelt
Stebuk1elis parašė:
Tai viskas bus gerai, tik prg reik uzkelt![]()
Aciu kad nuraminot , o jau buvau streso busenoj nzn kodel taip stipriai suregavau
tikriausiai hormonai daro savo
Aciu kad nuraminot , o jau buvau streso busenoj nzn kodel taip stipriai suregavautikriausiai hormonai daro savo
![]()
Kaip pati jauties? Yra kazkas “tokio” jausmu kad laukies?
Stebuk1elis parašė:
Kaip pati jauties? Yra kazkas “tokio” jausmu kad laukies?
Na kaip ir kaskokiu pozymiu dideliu nera ;) uzeina paskausta pilvo apacia , krutine papilnejus jau , nzn ar sutapimas tiesiog ar ne bet siaubingai sutrikes virskinimas , valgyt teoriskai nieko negaliu ;( apie viduriu uzkietejima et nekalbu , viskas gurguliuoja burbuliuoja ;D uzeina papykina ypac nuo stintu kvapo;DD o seip kaip ir normaliai;)))
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai