ediituka parašė:
na ir kainele,o kad skiria juos gydytojai tai cia jau tos ostaigos gydytojai?ar gali israsyti kazkoky lapely mano gydytoja????
Gimdymo metu gydytojai gali paskirti ;)
ediituka parašė:
na ir kainele,o kad skiria juos gydytojai tai cia jau tos ostaigos gydytojai?ar gali israsyti kazkoky lapely mano gydytoja????
lodorajte parašė:
o pagal ka tie gydytojai nusprendzia kad epidiuras yra butinas?ar tikrai kaina dbr jo 255lt? nes pries keleta metu tebuvo 150lt
ediituka parašė:
o pagal ka tie gydytojai nusprendzia kad epidiuras yra butinas?ar tikrai kaina dbr jo 255lt? nes pries keleta metu tebuvo 150lt
Idomu pries kiek metu?
Nes as kai gimdziau pirmaji vaikeli pries 6metus,man epiduras kainavo virs 200lt, kiek tiksliai, nepamenu
ediituka parašė:
Jau ten tiksliai nepamnu, bet jei mato, kad pavargus ir jau neturesi jegu pagimdyt, kai kada, kai neatsiveria kaklelis, kaip cp daro... per paskaiteles papasakoja, kokiais atvejais skiria gyd epidura =)
erricaya parašė:
o kokie salutiniai poveikiai nuo jo atsirado??? galvos skausmas ar kazkas panasaus? ar siaip kokie negalavimai?
man taip pat jokio salutinio poveikio neatsirado
etumri parašė:
ir koks tas skirtumas? epiduras mazyleje 150lt kazkur ir plius 100lt uz suleidima ir pan.
100litu kad suleidzia?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai