@meduolė parašė:
Ojetus 🤯🤯🤯 vyras galėjo kartu būti tas dienas?
Galėjo
Smėlynės 25, Panevėžys@meduolė parašė:
Ojetus 🤯🤯🤯 vyras galėjo kartu būti tas dienas?
Galėjo
@meduolė parašė:
Kokia privačios palatos kaina? Labai jos sovietinės? Ar jau praremontuota?
Sovietinės 😄
Dejamante parašė:
Kai jau atėjau į palatą pas mane gydytojas atėjo tiktą dieną į vakaro pusę, nors atvykau nuo ankstaus ryto. Aišku man cholestazės nebuvo, kiti dalykai. Bet kažkaip …
O kuria diena veiksmas vyko nes galejau buti as? 😂🙈
Gal kitos turite daugiau patirties, gimdymo metu didesnę įtaką turi gydytojas ar akušeris?
Ir gal turite kokį sąrašiuką kurios gydytojos ar akušerės tikrai labai malonios ir kurios nelabai malonios?
Girdėjau, kad kažkoks atvažiuoja tos ar tai gydytojas ar akušeris iš Kauno labai malonus?
Gal teko girdėti? 😊
Kamilė_3 parašė:
Gal kitos turite daugiau patirties, gimdymo metu didesnę įtaką turi gydytojas ar akušeris?
Na seip didziausias darbas akuserei tenka, kuri beveik istisai buvo kartu... nezinau vietines ar ne, abu kartus buvo superines. Pirmagime gimdziau prie Jolanta Užkureliene. O antra Jurate Milickiene abi labai fainos buvo
@meduolė parašė:
O gyd. Račkauskienė priima gimdymus? Nežinot?
Nebedirba ji gimdymuose, aš pas ją lankausi, tai uzklausiau. Sakė du mėn jau kaip nebedirba.
@meduolė parašė:
O gyd. Račkauskienė priima gimdymus? Nežinot?
Jo nebedirba... ji kaip gine dirba Medicinos seimos centre. Ir dar keliose privaciose klinikose tik nezinau kuriose
Kamilė_3 parašė:
Akuseres didziausia darba atlieka
Vanillea parašė:
O kuria diena veiksmas vyko nes galejau buti as? 😂🙈
Oi, jau senokai :DDD
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai