Mrs. Sunny parašė:
Sveika,
Ech... va taip ir būna su tais daktarais
. Mano AMH- 4,25, 34 m.
Mrs. Sunny parašė:
Sveika,
Ech... va taip ir būna su tais daktarais
. Mano AMH- 4,25, 34 m.
Eglelita parašė:
Ech... va taip ir būna su tais daktarais. Mano AMH- 4,25, 34 m.
![]()
Jooo, geriausia tureti keliu daktaru nuomones...
Eglelita parašė:
Sveikos, merginos, galima ir aš jungsiuos į Jūsų gretasMano istorija, kad nes planuojame virš metų, tačiau nesėkmingai... neapsikentusi poliklinikos ginekologės…
Sveika prisijungusi
Linku, kad LP viską išspręstų ir pavyktų sėkmingai pastoti
Sveikos mergaitės
Aš truputį paatostogavau, bet žiūriu, kad nelabai ką ir praleidau
Kaip gyvenate? Kokie tolimesni planai? Jau laikas būtų kuriai nors
virusiuku pasidalinti
Aš tai pastebėjau, kad blogiausia būna kai nieko nedarau (nei stimuliacijos, nei IUI).. tada ir nuotaikos tokios.
Bet šiandien darbe labai patiko vienos moters frazė (jai 85 m.): "man visada pasiseka".
Pagalvojau, kad čia turbūt požiūris į viską. Linkiu visoms taip, kad visada galėtume pasakyti: "MAN VISADA PASISEKA". Reikia tik tikėti, nors dabar kai nebešviečia saulė ir taip niūru.. Bet reikia!
Aš vos nenukėliau savo IVF kitiems metams (turbūt dėl tos pačios
). Gal ir gerai, kad man jau 38 m. - nebėra kada "žaisti" . Paklausiau savęs kaip labai noriu
Daugiau klausimų nebeliko
Attendre, kaip Jūs? Kaip savijauta? Požymiai jau kokie jaučiasi?
Vis gi neatspėjau dėl dvynukų (tai kieno dvynukus tada sapnavau?! :D). Bet labai džiaugiuosi, kad pavyko ir linkiu, kad ir toliau viskas būtų sėkmingai
Turbūt dėl IVF (žinau, kad didesnė tikimybė daugiavaisio nėštumo), vis pasapnuoju..
Šiandien kažkieno šuniukas
laukėsi dviejų.. ir svarbiausia, kad jiems buvo virš 10 sav.
Žodžiu, reikia prieš miegą nebevalgyti
bonum parašė:
Sveikos mergaitėsAš truputį paatostogavau, bet žiūriu, kad nelabai ką ir praleidau
Kaip gyvenate? Kokie tolimesni planai? Jau laikas būtų kuriai nors :…
Laba,
As si cikla laukiu mm, nes buvo kiausintakiu pratekamumo tyrimas, o toliau bandysime kol kas dar naturaliai.
bonum parašė:
Attendre, kaip Jūs? Kaip savijauta? Požymiai jau kokie jaučiasi?Vis gi neatspėjau dėl dvynukų (tai kieno dvynukus tada sapnavau?! :D). Bet labai džiaugiuosi, …
Aš gerai. Na turim 1 mažylį
Dvynukų kol kas nematė
Žinoma gal jau ir nebematys ;)
Pojūčiai tai migrena pjauna mane
Jūs pati turėsite dvynukus man regis
Mrs. Sunny parašė:
Laba,
Mrs. Sunny parašė:
Laba,
Gal duos Dievas ir pavyks natūraliai. To ir linkiu
Attendre parašė:
Aš gerai. Na turim 1 mažylįDvynukų kol kas nematė
Žinoma gal jau ir nebematys ;)
O kokius vaistus geriate kai skauda galvą? Kaip faina toms, kurioms pastojus galvos skausmai dingsta
Aš dėl migrenos bijau net pagalvoti
Man būna prieš mm visada 2 dienas negaliu normaliai gyventi, dar ciklo vidury be vaistų neapsieinu, dar oras kai kada įtakoja (ar bala žino kas..)
O dėl dvynukų, tai faina būtų, bet su mano kantrybe
Vienas du ar kiek Dievulis duos, kad tik sveiki būtų
bonum parašė:
Sveikos mergaitėsAš truputį paatostogavau, bet žiūriu, kad nelabai ką ir praleidau
Kaip gyvenate? Kokie tolimesni planai? Jau laikas būtų kuriai nors :…
Aš irgi laukiu kada kas nors iš mūsų jau sulauks pilvuko, aišku norėčiau tai būti aš
bet nuoširdžiai džiaugsiuos už kiekvieną iš jūsų
mūsų 3 ciklas po intensivaus gydimo jaučiu bus nesekmingas..ryt poryt mėnėsinės, visi simptomai ir tušti testai apie tai sako..
gruodi keliausiu pas gyd klaust ką toliau patartų daryt..
bonum parašė:
Gal duos Dievas ir pavyks natūraliai. To ir linkiu![]()
Negeriu jokiu vaistu. Kenciu skausma zinokite. Bijau gerti. Nors man Zeba yra sakes, kad kesti skausma yra daug blogiau nei vaistai nuo skausmo. Na siandien atkentesiu, o ryt manau jau praeis. As irgi turiu diagnozuota migrena, taciau ji man kazkaip aplengvejus pastaruoju metu, kai pradejome nevaisingumo kelia. Nezinau, kas leme, bet skausmo patikiu 70 % mažiau nei anksciau. Seniau budavo 1 savaite be skausmo ir 3 savaites agonijos, kuomet net sunku kalbeti budavo, nes man viena puse tiesiog surakindavo, nutirpdavo viena veido puse...
Na o del dvynuku, tai manau jei jau su vienu susitvarkote, tai ir su dviem susitvarkysite, nebus kitos iseities, ci ane keturi
Va tai damai keturi leliai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai