zyziuke parašė:
Labas rytas mergaites, matau apie bkt kalbat, ta man si ryta pakrito iki 37 trbt mmm ateinao tu coliuke ar nedariai testuko? lyg sakiai darysi
![]()
Siandiena nusipirksiu ir ryt meginsiu, tik nzn ar ka parodys iki mm. bus like 2-4d.
zyziuke parašė:
Labas rytas mergaites, matau apie bkt kalbat, ta man si ryta pakrito iki 37 trbt mmm ateinao tu coliuke ar nedariai testuko? lyg sakiai darysi
![]()
Siandiena nusipirksiu ir ryt meginsiu, tik nzn ar ka parodys iki mm. bus like 2-4d.
ašša parašė:
O kada tas kiausinelis isitvirtina? ne per ovuliacija? Man sis variantas panasesnis i patepliojimus pries paankstintas MM..nes jos tuoj uz keliu dieniu :/
sakoma, kad gali buti rudos isskyros beveik ta pacia diena, kai turejo buti sekancios menesines
Apsisprendusi parašė:
Na ką, man klausimų nebekyla...![]()
![]()
![]()
![]()
Ir savijauta liudija - aš ne viena.... :wub:…
Sveikinimai dideliausi
Na o man va nuo vakar nepraeina toks svelnus skausmas ties desne kiauside. taip glostai pilva ir toks nemalonus jausmas o jau siandien ir paskaudena is vidaus, kas galetu buti? ir galva pastoviai skauda krutine taipogi ypatingai pasilenkus suskausta.
labai viliuosi kad tai geras zenklas
Colliukke parašė:
tai laikysiu kumscius ir tikiuosi pamatysi II
Apsisprendusi parašė:
Na ką, man klausimų nebekyla...![]()
![]()
![]()
![]()
Ir savijauta liudija - aš ne viena.... :wub:…
sveikinimai !!!!!!!
Gal BKT matavai, ikeltum grafikeli
Colliukke parašė:
Laukiam teigiamo!!! ;)
Laila. parašė:
Laukiam teigiamo!!! ;)![]()
Nors vaiduokliuka gauciau :)))
Colliukke parašė:
Nors vaiduokliuka gauciau :)))
Jau butu pats metas ;)
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai