kostela parašė:
o kiek kainuoja gal zinai visa tai, kad istirtu ta skydliauke ir paskirtu gydyma ?
Aš kadangi be siuntimų einu, privačiai, tai man nuo 140 iki 170 kainuoja.
kostela parašė:
o kiek kainuoja gal zinai visa tai, kad istirtu ta skydliauke ir paskirtu gydyma ?
Aš kadangi be siuntimų einu, privačiai, tai man nuo 140 iki 170 kainuoja.
kostela parašė:
o tas mano NT kai isdziuvo tai visai gerai matomas ir tikrai gan ryskus vaiduoklis pasidare.
O pas mane net ir išdžiuvus nevaiduokliavo.... Tiesa, pirkau tai patį pigiausią testą
O dabar ištisai pilvą maudžia, o mmm kaip nėra taip nėra....
Zorka parašė:
O pas mane net ir išdžiuvus nevaiduokliavo.... Tiesa, pirkau tai patį pigiausią testąO dabar ištisai pilvą maudžia, o mmm kaip nėra taip nėra....
![]()
o kiek jau vėluoja?
Zorka parašė:
O pas mane net ir išdžiuvus nevaiduokliavo.... Tiesa, pirkau tai patį pigiausią testąO dabar ištisai pilvą maudžia, o mmm kaip nėra taip nėra....
![]()
as kai jau laukiaus tai ir uz 6-7 lt NT parode
ogo kaip brangiai
na jeigu ji tikrai butu ir paskirtu gydyma tai gerai, bet jeigu nieko nera tai biski gaila butu
hmm pabandysiu pas savo daktare nueit gal ten padaryt tyrimus, nors manau ten irgi bus mokami. as Nefridoj prisirasius esu, ten turetu irgi tirti ta skydliauke manau
ryt ryte is kart uzsiregistruosiu i eile
kostela parašė:
ogo kaip brangiaina jeigu ji tikrai butu ir paskirtu gydyma tai gerai, bet jeigu nieko nera tai biski gaila butu
![]()
hmm pabandysiu pas savo daktare nueit gal ten padaryt tyrimus, nors manau ten irgi bus mokami. as Nefridoj prisirasius esu, ten turetu irgi tirti ta skydliauke manauryt ryte is kart uzsiregistruosiu i eile
![]()
Man atrodo Nefridoje yra endokrinologas Levingeris. Sakė ir neblogas. Bet nežinau ar tiksliai čia jis dirba.
kostela parašė:
ogo kaip brangiaina jeigu ji tikrai butu ir paskirtu gydyma tai gerai, bet jeigu nieko nera tai biski gaila butu
![]()
Brangioji- už sveikatą nieko brangiau nėra- naujos nenusipirksi už jokius pinigus. Nekalbu apie nebūtinus dalykus, bet skydliaukė- ne juokai...
Zorka parašė:
Brangioji- už sveikatą nieko brangiau nėra- naujos nenusipirksi už jokius pinigus. Nekalbu apie nebūtinus dalykus, bet skydliaukė- ne juokai...
Pritariu. Pati patyriau, ką ji reiškia.
kostela parašė:
![]()
hmm pabandysiu pas savo daktare nueit gal ten padaryt tyrimus, nors manau ten irgi bus mokami. as Nefridoj prisirasius esu, ten turetu irgi tirti ta skydliauke manauryt ryte is kart uzsiregistruosiu i eile
![]()
pas mus i Plunge nebloga gydytoja atvaziuoja is Kauno Graziene
galima su siuntimu atvaziuot, bet visstiek apie 100 kainuoja rodos
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai