Sanitaa parašė:
Aga, nagi nagi nepavidekit, vakar ilsejotes xexexe![]()
Pavydžiu baltu pavydu
Sanitaa parašė:
Aga, nagi nagi nepavidekit, vakar ilsejotes xexexe![]()
Pavydžiu baltu pavydu
Pabučiuota parašė:
Aš saviškį šiandien išleidau į mokyklą su sloga, visą krenkščiantįJaučiu reikėjo namie palaikyti...Dėl vienos dienos tikrai nieko nenutiks
![]()
O as galvojau, leist neleist, ir vis sakau leisiu , galiausiai sakau neleisiu
Pabučiuota parašė:
Pavydžiu baltu pavydu![]()
As galiu uz jus merginos pailseti jai lengviau bus xexe
Sanitaa parašė:
O as galvojau, leist neleist, ir vis sakau leisiu , galiausiai sakau neleisiu![]()
Na ir šaunuolytė...
Aš visą laiką į protą ateinu, kai būna per vėlu...
Pabučiuota parašė:
Na ir šaunuolytė...Aš visą laiką į protą ateinu, kai būna per vėlu...
![]()
Zinai manau, jai buciau ejusi i darba , gal ir buciau isleidus, taipat kaip tu, bet kadangi tinginiausiu siandiena, na sunus ir pades , atsinese i lova bulkute ir sulciu, sako mama as cia suvalgisiu , as sakau pritrupinsi tai atsitempe lekste ir laikosi prie kaklo xexeex
Sanitaa parašė:
Zinai manau, jai buciau ejusi i darba , gal ir buciau isleidus, taipat kaip tu, bet kadangi tinginiausiu siandiena, na sunus ir pades , atsinese i lova bulkute ir sulciu, sako mama as cia suvalgisiu , as sakau pritrupinsi tai atsitempe lekste ir laikosi prie kaklo xexeex![]()
Jėtiunki kaip jums abiems faina
Kai išpuola ir man tokios dienelės irgi atslenka į lovą ir valiojamės abudu
Sanitaa parašė:
![]()
Va vakar maciau , bendradarbes exo darytas nuotraukeles leliuko ex kaip fainiai zinok, toks mazas leliukas ir kaip aiskiai matesi, tai glosciau pilvuka, bet kasko kietokias buvo![]()
![]()
O kiek jau lialiukui?
Pabučiuota parašė:
O kiek jau lialiukui?![]()
dabar yra ji 23 ar 24 savaiciu, betnuotrauka buvo daryta 17 ar 19 savaiciu sake,
Sanitaa parašė:
dabar yra ji 23 ar 24 savaiciu, betnuotrauka buvo daryta 17 ar 19 savaiciu sake,![]()
Ech...Prisimenu, kai saviškio dariau echo...Labai susigraudinau, kai pamačiau, kai nykštuką čiulpia
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai