Lorian parašė:
Merginos, jus labiau patyrusios, susiduriau su tokia situacija kuri mane jau pradeda neraminti.. nuo pat mm pradzios yra padidejusi skausminga krutine, kita savaite…
Koks prolaktino rezultatas?
Lorian parašė:
Merginos, jus labiau patyrusios, susiduriau su tokia situacija kuri mane jau pradeda neraminti.. nuo pat mm pradzios yra padidejusi skausminga krutine, kita savaite…
Koks prolaktino rezultatas?
Lorian parašė:
Dabar skaiciu nepamenu, bet buvo normoj. Sakot reiktu pakartot?
Galit. O pries kiek laiko daretes?
Liusyy parašė:
Galit. O pries kiek laiko daretes?
Paziurejau popierius, tai busiu apsimelavus, nedariau as jo
yra tik e2, lh fsh ir progesteronas. O prolaktina galima bet kuriuo ciklo metu tirtis? Db man preliminariai 6dpo, sprendziu tik is ciklo ilgio ir td kalendoriaus, nes stebejimu jokiu nedarau
Sveikos merginos, gal zinote kas galėtų būti? Skauda krūtinę lyg prieš mėnesinės,(papilnejus) nors jau savaite praėjo kai jos buvo, kartais papykina,testą dariausi benu rozinį- neigiamas jokio vaiduokliuko
buvau tikra kad bus neigiamas, nes daugiau kai metai jau nepastoju,bet vis tikiuosi....net kodėl ta krūtinė tokia nesuprantu
Lorian parašė:
Paziurejau popierius, tai busiu apsimelavus, nedariau as joyra tik e2, lh fsh ir progesteronas. O prolaktina galima bet kuriuo ciklo metu tirtis? Db man pr…
Tai bet kurią cd tik geriau iš ryto kaip ir visa kraują priduoda negerus ir nevalgius.
Ilona88 parašė:
Sveikos merginos, gal zinote kas galėtų būti? Skauda krūtinę lyg prieš mėnesinės,(papilnejus) nors jau savaite praėjo kai jos buvo, kartais papykina,testą dariausi …
Pas mane lygiai tokia pati situacija
kaip jusu prolaktinas? Gal cia suo pakastas..
Liusyy parašė:
Tai bet kurią cd tik geriau iš ryto kaip ir visa kraują priduoda negerus ir nevalgius.
Ryte nelabai pavyks, deja, kazi pridavus krauja po pietu labai issikraipo rezultatai?
Visus kitus dariausi antroj dienos pusej...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai