SunMoon parašė:
as ir neturiu, per kelias dienas tiek ismest i siukline euru, baisu, supykau. bet ar tikrai uz tokia kaina 10miu?
manau kad ne. nes kai benukas buvo ryškus šitas dar nevisai.
SunMoon parašė:
as ir neturiu, per kelias dienas tiek ismest i siukline euru, baisu, supykau. bet ar tikrai uz tokia kaina 10miu?
SunMoon parašė:
as ir neturiu, per kelias dienas tiek ismest i siukline euru, baisu, supykau. bet ar tikrai uz tokia kaina 10miu?</blockquotPradėkit stebėti išskyras, bkt, gk ir gal visuma padės ..
Lindami parašė:
oi, pas mane isskyru nebuna, minimaliai tik, gk nelendu, nes su naguciais esu, o bkt sunku, nes toks gyvenimo ritmas nepastovus
Laukiancioji parašė:
3 ju dienu ov testai.
Kokio jautrumo? Man tai vis rodos, kad jum po kt nutraukimo vejus rodo tiesiog..
SunMoon parašė:
testukas.lt ten pirkau, jie nejautrus visi pigiukai, as pabandziau ir tikrai nebepirksiu, jie net ovitrelio nerode po 5dienu
Nu nestumkit, kad nerode ovitrelio, tai ne testai kalti...greit pasisalino jum jis. Labainet greit.o gerai susileidot?
burburbur parašė:
negeriat 2-3val?
Siandien arbatos atsigeriau gal 15 min pries testa nes sveciuose buvau bet anom dienom negeriau
burburbur parašė:
bet rode
man ovitrelio net nerode jis
Lolla parašė:
Ai šiandien nusidažiau plaukus, sakau jei jau būsiu mama tai reik būt gražiai![]()
O girdejau, kad nesciom negalima dazyt
maciau atveji kai viena nudaze nescia budama ir plaukai susoko i guza kaip kaltunas buvo, nu zirniukui matyt nepatiko
o aš šiandiem taip užsimaniau silkes, o po to ant viršaus snikersu
Sveikos merginos
Jungiosi ir as prie jusu jeigu priimsite
Susigundziau ir nusipirkau visa kruva pigiu testuku is interneto ir pataikiau and paciu prasciausiu testuku pasaulyje. Kiekvienas padarytas testukas rodo tikrai gan ryskia isdziuvimo linija. Pirma kaj pasidariau jau buvau beveik apsidziaugus kad pavyko pagauti zirniuka
Geraj kad bent jau ne brangiai mokejau
Lolla parašė:
Sunkūs laikai atėjo![]()
Reik taupyt![]()
O gal tik viena zirniuka pagavai
dvinuku nebus
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai