laurita9 parašė:
Va va, mes ir kalbam namuose, kad čia mūsų leliukas dabar... Lovoj per vidurį miega, po kaldra būtinai ir dar kojyte uždeda kur ant veido, apsikabinaTurėjom dv…
Kita katytė užleidžia vietą leliukui
laurita9 parašė:
Va va, mes ir kalbam namuose, kad čia mūsų leliukas dabar... Lovoj per vidurį miega, po kaldra būtinai ir dar kojyte uždeda kur ant veido, apsikabinaTurėjom dv…
Kita katytė užleidžia vietą leliukui
GyvenantiPuikiai parašė:
Mano OT teigiamassakiau vyrui: dabar oi bus, jei nebestovės, vis tiek įsikišiu kaip nors
![]()
Gerai, kad nevalgiau
ir taip užspringau ????? merginos kokios jūs visos fainos ;D
Uogauoga25 parašė:
Maniskis testukas irgi ryto laukiasnd ejau i vaistine vaistu ir pro testukus kazkaip, ir taip mintyse o gi tiksliai ryt 12dpo reiks pabandyt
![]()
Ryt ryte nepamirškim prisiduoti!
DMmergaite parašė:
Kita katytė užleidžia vietą leliukui![]()
Matyt, vienas angeliukas kitą angeliuką atsiųs
IAMO parašė:
Mano mm ir gruodzio 1 turi buti.![]()
Nu ir kada zadant nt darytis? Tik jeigu veluos mm?
sstefax parašė:
aš nelaukiu gruodžio 1d mm, dariausi šiandien žalią jautrūjį testuką, neigiamas... kaip liūdna visą dieną buvodar šiek tiek yra šansų, tad laukiu iki mm…
As tai ryt darysiu!
ryt jau 12 dpo bus
burburbur parašė:
su pagaliukais paremsi![]()
![]()
![]()
Pagaliukų neturiu, bet tušinukų tai tikrai yra
GyvenantiPuikiai parašė:
Pagaliukų neturiu, bet tušinukų tai tikrai yra![]()
tiks
burburbur parašė:
tiks![]()
Reik nusipirkt kokį su išlinkimais
arba vibratorių pririšt
labas vakaras,
Nu zekit as vakar paslydau virtuveje ant plyteliu ir kai dejausi taip uz tevyne....... dar bandziau uz kedes griebtis bet ir ta su manim nuvirto....... Tai db galvoju jei ir bandesi ten kas kur tvirtintis tai po tokio galingo "zemes drebejomo" riedejo ir nuriedejo musiau tas zirniukas...... draugas ramino sako gal dar yra sansu, dar anksti..... ovuliacija buvo sekmadieni arba pirmadieni tai esu 6-7dienos po jos.....
Tai kazkaip jau nelbai tikiuosi testo teigiamo sulaukti..... nors vistiek bandysiu kita savaite taip i pabaiga..... mm turi buti 5d......
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai