Lolla parašė:
Labas vakaras, pupos!! :))
Aš žinokit, šoke..
Apšalau
Lolla parašė:
Aš žinokit, šoke..
Apšalau
Laukiancioji parašė:
Linkiu kad taip ir butu :). As su pirmu is antro ciklo :). Na sis ir yra antras ciklas![]()
Aš taip PAT jums linkiu nesulaukti mm.
Lolla parašė:
Aš žinokit, šoke..
Kaip taip galima
dieve dieve
gitaraback parašė:
![]()
vargšas lėliukas... kad tik viskas gerai baigtųsi... jis neatėjo į šį pasaulį, kad nuo pirmų dienų kankintusi... labai liūdna pasidarė...…
Teko dirbti porą metų su vaikais, nuo naujagimių iki paauglių, tai ko tik nemačiau, kai mamos naujagimius namo parsiveža, ko tik nepridaro, siaubas... kartais pagalvodavau: įdomu kokios mintys tai mamai galvoje kirba, kai tarkime į bambutę pripila kalio permanganato miltelių, kurie išdegina aplink visą odelę arba miltų pokais apstatydavo galvytę, kad ausys neatlėptų, tai pilnos akutės miltų pribyrėdavo lėliukams, arba muilo gabalą kišdavo į užpakaliuką, kad prakakotų... mišinėlius su vandeniu iš krano maišydavo, nu vienu žodžiu - žiauru, pikta ir nesuvokiama
valerija1912 parašė:
Teko dirbti porą metų su vaikais, nuo naujagimių iki paauglių, tai ko tik nemačiau, kai mamos naujagimius namo parsiveža, ko tik nepridaro, siaubas... kartais pagal…
nu na....
Lolla parašė:
Aš žinokit, šoke..
Vargšiukė mergytė
sveikatėlės jai linkiu
valerija1912 parašė:
Teko dirbti porą metų su vaikais, nuo naujagimių iki paauglių, tai ko tik nemačiau, kai mamos naujagimius namo parsiveža, ko tik nepridaro, siaubas... kartais pagal…
Taip norėčiau, kad tai ką rašot nebūtų tiesa
sstefax parašė:
aš nelaukiu gruodžio 1d mm, dariausi šiandien žalią jautrūjį testuką, neigiamas... kaip liūdna visą dieną buvodar šiek tiek yra šansų, tad laukiu iki mm…
Dar nepergyvenkite, visko gali būti, kad dabar implantacija vyksta ir žirniukas tvirtinasi, kelinta dpo, jei stebite?
Lolla parašė:
Nu man tai protas neišneša, man tik vaiko gaila..
Šitokia mama gavus..
Kaip gaila vaikiuko..
o sakykit medikai patvirtino kad nuo karves pienuko? Klausiu nes galvoju juk seniau mociutes musu ko gero irgi karves pienu maitindavo.. kita vertus ir pienas kitoks budavo..
sakau gal sutapimas tik ir vaikiukui kazkas kito?
Be abejo sveikatytes didziausios!
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai