SunMoon parašė:
Darant LPL, kiek dienu reikia, susilaikyti, nuo santykiu?![]()
Aš nensuilaikiau
ir vis tiek rado
Nieko neminėjo man ginekologė, bet skaičiau, kad dieną ar dvi, bet aš dariausi kitą dieną po myliukų
SunMoon parašė:
Darant LPL, kiek dienu reikia, susilaikyti, nuo santykiu?![]()
Aš nensuilaikiau
ir vis tiek rado
Nieko neminėjo man ginekologė, bet skaičiau, kad dieną ar dvi, bet aš dariausi kitą dieną po myliukų
https://gandrolabs.lt/produktas/certain-pregnancy-test/ o sito niekas nebandet?
Ausher parašė:
Sveikos mamos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Planuosime antra vaiką. su pirmu pastojom iš pirmo mėnesio, žiūrėsime kaip dabar seksisKiek mėnesių jau jūs planuojate…
pirmas bandymo mėnesiukas
Ausher parašė:
Sveikos mamos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Planuosime antra vaiką. su pirmu pastojom iš pirmo mėnesio, žiūrėsime kaip dabar seksisKiek mėnesių jau jūs planuojate…
Su pirmu ir mums pavyko iškart. Nors buvau tikra, kad ilgai bandysim. Tai dabar net neramiau... kažkaip stengiuosi nenusiteikt, kad iškart, bet kai pirmas tai sėkmingai, tai kažkaip...
Ausher parašė:
Sveika prisijungus! Šis ciklas mums trečias planuojant
Ausher parašė:
As jau pameciau skaiciu
GyvenantiPuikiai parašė:
Turi vienas didelis būti dominuojantis ir pas mane dar būna daugiau mažųbet vienas didžiulis
![]()
O tie foliai atiranda pries ovuliacija ar po jos? Tai jei jie formuojasi ovuliacija vyksta vadinas? Mazai zinau apie tai, del to domiuosi
man padare echoskopija, sake kairej kiausidej gerai viskas, rode viena dideli ir mazu dar kelis, bet va desinej nebuvo :/ tai idomu kodel
Ausher parašė:
Mes irgi planuojam 2 vaija.pirmas is 3 vandymo pavyko.dabar vat 2 cikla planuosim
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai