Burburbur parašė:
bet gali but ir ov![]()
Hm, anksciau niekada nebudavo kraujingu isskyru o dabar dar tiek daug, žodžiu bereikalo čia šokinėju iš laimės reik eit darbuotis
Burburbur parašė:
bet gali but ir ov![]()
Hm, anksciau niekada nebudavo kraujingu isskyru o dabar dar tiek daug, žodžiu bereikalo čia šokinėju iš laimės reik eit darbuotis
Burburbur parašė:
bet gali but ir ov![]()
Nedarei snd testuko?
saulyta parašė:
Nedarei snd testuko?![]()
dariau, nieko naujo
Morkele parašė:
Su tuo prg yra toks dalykas, kad jei nestumas ant rizikos ribos tik del to, kad jo truksta, tai papildomas jo vartojimas issaugos nestuma, bet jei nestumas nesivyst…
Morkele, ar pavyko issaugoti ta nestuma?
o as buvau pas Ciaplinskiene. gersiu 3 vaistus visiems savo zemiems hormonams pakelti: Estrofem, dufaston ir dar vienus del LH kelimo. ir aisku bromokriptina. kita cikla galesiu bandyt pastot
ar kas vartojate Estrofem del zemu estrogenu? kaip savijauta?
skarlet parašė:
Morkele, ar pavyko issaugoti ta nestuma?
o as buvau pas Ciaplinskiene. gersiu 3 vaistus visiems savo zemiems hormonams pake…
Taip taip, maniskis berniukelis 1 m 10 men ir yra, kur nestumo pradzioj zemas prg buvo
Gal galit placiau papasakot, ka pavyko apie tuos hormonus suzinoti? labai idomi tema man jie, o info kazkaip truksta
Burburbur parašė:
dariau, nieko naujo
Niu paro
saulyta parašė:
Niu paro![]()
nefotkinau net
Morkele parašė:
Taip taip, maniskis berniukelis 1 m 10 men ir yra, kur nestumo pradzioj zemas prg buvoGal galit placiau papasakot, ka pavyko apie tuos hormonus suzinoti? labai …
plonybiu labai neklausinejau, nes principas buvo paprastas. jei zemas, tai reikia kelti. del estrogenu 8-12cd gersiu estrofem. tai vaistas menopauzei skirtas, salutiniai poveikiai ir vezio rizika pasiurpino, bet del 5dienu gal nieko tokio
16-25 duphaston, cia turbut viskas aisku - prg
o atejus naujam ciklui - vaistas LH kelimui, dar nenusipirkau jo. siaip gine stebejosi, kad man is vis mm vyksta su tokiais hormonais.
o del prl 770, ji nemate problemos ir neskirtu man bromo, pagal ja jokia cia problema. nustebo, kad endokrinologe rasys broma.

ikeliu dar savo rezultatus
InMau parašė:
Esu turejus anksciau bet nesigilinau kas tai kol neplanavom...pries sia ovuliacija vel pasikartojo, tad jau issiaiskinau kad taip gali buti, viskas ok![]()
O tai cia toks kraujavimas turi buti ar nebutinai? Jei man ovuliacinio kraujavimo nera, taj yra galimybe pastoti?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai