Burburbur parašė:
Cia musu dauguma eina i laboratorijas ir pasidaro savarankiskaim gal ir poliklinikoj daro
Supratau. Tai reikia nueit i laboratorija pasiprasyt issitirt prg. Aciu.
Burburbur parašė:
Cia musu dauguma eina i laboratorijas ir pasidaro savarankiskaim gal ir poliklinikoj daro
Supratau. Tai reikia nueit i laboratorija pasiprasyt issitirt prg. Aciu.
Naktis parašė:
Oi maniskis ir paburba.Bet tada as jam dedu moralo kiek as esu iskentus del sito reikalo,ir sakau ka as galejau ta padariau,db tu nesugebi isgert vitaminu.Kad nepam…
Kad vitaminų nereikėtų gert, pradėjo žalius kiaušinius gert, atseit daug vitaminų turi ir papildomų gert nereikia
Aš nupirkau maža dėžutę vitaminams, kadangi pusryčių nevalgo, tai prie pietų dėžutės pridedu dėžutę su vitaminais, kolkas geria
Burburbur parašė:
Na jei matuoji bkt ir ot darai tai tikrai pagausi nebent ji tau nevyksta arba bus anovuliacinis ciklas
Burburbur, o ginė gali matyti ar ov vyko, ir ar antiovuliacinis ciklas buvo?
jau guodžiausi tau su savo ot ir bkt... šokinėja bkt ir ot neryškėja
Di_ja parašė:
Burburbur, o ginė gali matyti ar ov vyko, ir ar antiovuliacinis ciklas buvo?jau guodžiausi tau su savo ot ir bkt... šokinėja bkt ir ot neryškėja
![]()
taip, gali matyt ar ov buvo, ar dar tik bus
Burburbur parašė:
taip, gali matyt ar ov buvo, ar dar tik bus
Bet kada tiksliai ov bus ar buvo man rodos jos negali pasakyt
nebent ju akyse folikulas sprogtu
juokauju
tikimybe kad pamatytu sprogstanti folikula jauciu praktiskai lygi nuliui
Smiliuke parašė:
Bet kada tiksliai ov bus ar buvo man rodos jos negali pasakytnebent ju akyse folikulas sprogtu
juokauju
tikimybe kad pamatytu sprogstanti …
Nu bet matys pvz folio dydi ir pagal tai spres kada mazdaug bus ov. As viena karta buvau ir mate ovuliuojanti jau foli
InMau parašė:
Vakar buvau tikrai pas gera giniu, mate kad artimiausiu metu turi buti OV, bet negalejo atsakyti kada...sako gal siandien gal ryt, folikulas buvo matomas. Tai va ti…
Nu ir pagal tai jau galima orentuotis kada darytis prg
Burburbur parašė:
Nu ir pagal tai jau galima orentuotis kada darytis prg
Taip, bandysiu po savaiteles ta atlikti
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai