GyvenantiPuikiai parašė:
Mano buvęs svarstyklės labai geros širdies, bet laaaaabai skupus. Bet gal čia ne dėl ženkloo tiesiog.
Mano tetis irgi
GyvenantiPuikiai parašė:
Mano buvęs svarstyklės labai geros širdies, bet laaaaabai skupus. Bet gal čia ne dėl ženkloo tiesiog.
Mano tetis irgi
Bianka parašė:
Aš irgi žieminėTai irgi pirtelė, kaip tik visi ir lėksim už dviejų savaitėlių į pirtelę
O vyras rugsėjinukas, pradžioj, tai dažniausiai dar šilta būna, šašlykai, staliukas lauke - irgi savas šarmas
Labai norint visur smagumo gali rasti
O vaikai tai vistiek švenčia su draugais darželyje ir paskui jubiliejinius gimtadienius žaidimų kambaryje darom, o paprastus tiesiog lengvai namučiuose paminim
![]()
tai va va, pvz mokykloj kurie gimę vasarą, niekad nešvenčia klasėj gimkės, vėlgi savotiškas minusiukas
![]()
LadyBugg parašė:
Nebūtinai
nekęsdavau, kai man dainuodavo visa klasė su gimimo diena
per kančias stovėdavau
o dar visiems saldainius dalint, tortą pirkt
GyvenantiPuikiai parašė:
Nesakom, kad nežinobet jos tokia patirtis vienos prieš kitus geriausius gydytojus
jeigu viena sakytų vienaip, o visi dešimt kitaip, tai aš tikėsiu tais dešim…
Manes absoliuciai neveikia kiti gydytojai, kurie nezino mano bedos ir nesirause po mano urveli. ?
GyvenantiPuikiai parašė:
Nebūtinainekęsdavau, kai man dainuodavo visa klasė su gimimo diena
per kančias stovėdavau
o dar visiems saldainius dalint, tortą pirkt
![]()
nu va kaip kas kam
sutinku
Merginukeee parašė:
As darau ka liepia gydytoja, nieko pati nesusigalvojau ir nieko manes neklause, noriu ar ne.as pasitikiu gydytoja savo ir darau kas man liepta.
Na kad tik nebutu blogiau, kad viskas butu gerai ir pavyktu
GyvenantiPuikiai parašė:
Yra daktarų, kurie net nestimuliuoja be pratekamumo. Pataisykit, jei klystu, bet stimuliacijos irgi nėra labai super, nes mažina rezervus ir artina tada menopauzę, …
Aisku kad nera gerai, juk ten nieko nera naturalu, ryji hormonus vienus po kitu
Taip, zinau, kad ir nedaro be pratekamumo, beje visam interene yra parasyta kad stimuliacijos nedaro be pratekamumo, be hormonu tyrimu ir be spermogramos!!!
Nes siaip realiai pagalvojus, kam nuodyti organizma spejant kad viskas bus gerai
Zodziu, cia mano tokia nuomone
as asm nesutikciau daryti stimuliacijos be siu isvardinyu punktu
Bianka parašė:
Berniukas skorpioniukas super gerasTuriu jau
Vat mergytės su charakteriu, o berniukų skorpioniukų kiek pažystų - labai geri
![]()
Mano skorpioniukas tokio mielu o kad atstoja 3 mergytes
3 metai bet kasdien glaustosi ir sako myja mama <3
Stebuk1elis parašė:
Na kad tik nebutu blogiau, kad viskas butu gerai ir pavyktu![]()
Mano prg zemas, vyro spermograma l, gera ? o visi kiti hormonai mano labai geri ?
Vajana parašė:
Mano skorpioniukas tokio mielu o kad atstoja 3 mergytes3 metai bet kasdien glaustosi ir sako myja mama <3
Mano irgi. Ypač vakarais. Bet jei kas nepatinka. Tai ohoho
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai