SimonaLip parašė:
Bajeris bajeriu bet kiekvieną dieną po kokius tris kartus krūtinę paspaudžiumažu sujautrejo,nors dar tik 3dpo
Kada jums nelabosios turi pasirodyti? :)…
O krutine visoms sujautreja skaudi pasidaro jei pastoji? 😊
SimonaLip parašė:
Bajeris bajeriu bet kiekvieną dieną po kokius tris kartus krūtinę paspaudžiumažu sujautrejo,nors dar tik 3dpo
03kristalas parašė:
Su pirmu vaiku krutine degti pradejo 6 sav. Iki tol lyg niekur nieko. Beto, per visa nestuma krutine nepadidejo, tik vos vos putlesne ir minkstesne buvo
03kristalas parašė:
Na pirmaji kartą kai pastojau tai kokias kelias dienas spenelius maudė,bet praėjo. Galvojau dėl artėjančių mm...bet vėliau kai pradėjo jos didedi.... negalėjau net ant pilvo gulėti. Vyras aišku džiaugėsi
ir iki persileidimo jos tokios buvo
Tai va laukiu bent tokio pirmojo požymio
03kristalas parašė:
Sveikos merginos😊💐 ilgai tylejau vis skaitinejausi kaip kam sekas😏 sy cikla esu nurasiusi nes myliukas buvo tik kelis kartus😊 mm uz 2 dienu jau turetu pasirodyti ir…
O man kaip tik i kompanija man mm uz 3 dienu
SimonaLip parašė:
(Ne)laukiu menesiniu 07 07
Sveikos, gal kurios nors ciklas yra labai trumpas ? Jei toks trumpas pvz kaip 20dienu ar gali buti, kad ov ivyko per paskutines mm dienas ? Ar cia jau anovuliacinis ciklas. Kazkaip ta cikla nesekiau temp tai paciai idomu pasidare
ir sios mm visai kitokios man nejaugi ir vel bus trumpas ciklas. Nors visad sirgdavau kas 28-29dienas
RG17 parašė:
(Ne)laukiu menesiniu 07 07![]()
Aš tai 07-10
Nenoriuuuu juuuu!!!! Noriu vėl to nerealaus jausmo jog savyje turiu maža mažytę gyvybę
Linkiu mums jų nesulaukti!!!!!
Drulienė parašė:
Neištvėriau, pasidariau NT![]()
![]()
Iškart išlindo rožinis vaiduokliukas, bet tik plika akim matomas, taip norėjau fot…
Lauksim testo
svajone94 parašė:
Sveikos, gal kurios nors ciklas yra labai trumpas ? Jei toks trumpas pvz kaip 20dienu ar gali buti, kad ov ivyko per paskutines mm dienas ? Ar cia jau anovuliacinis…
nu jei ciklas trunka 20d. tai ov gali vykt (jei vyksta) 4-8cd. arba vėliau bet tada antra fazė per trumpa
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai