esimona parašė:
Aš viena matau vos iziurima juostele antra? 🤔 jei ne viena, ar gali buti subegimo linija cia?
As nematau
esimona parašė:
Aš viena matau vos iziurima juostele antra? 🤔 jei ne viena, ar gali buti subegimo linija cia?
As nematau
svajonese parašė:
matau ☺ bet neskaityciau vaiduokliu vakar dariau ir testa buvo matyt lygiai taip kaip pas jus kazkaip manau kad ten tiesiog tos linijos vieta todel matos nes atspal…
Na tada teks laukti veluojanciu mmm
L.A.P.Ė. parašė:
Man atrodo planuoji net ir labai😄kaip tau po anos nesekmes?atostogos yra gerai🙂o ko sexo tiek mazai per atostogas?😄
Ne sakė nenori jis dabar nori namą nusipirkti po pirmu😁😁😁 viskas gerai tik va mmm svaigti pradejo🤦♀️🤦♀️ labai gerai Senai jau jų norėjau bet pasedejau 3sav jau dirbti noriu namie labiau pavargstu nei darbe🤦♀️😁😁🤔 man atostogos o jam tai ne😁😁
esimona parašė:
Na tada teks laukti veluojanciu mmm![]()
tikiuosi klystu ir kitas testas jum bus su ryskiom ||❤
Mamame parašė:
Ne sakė nenori jis dabar nori namą nusipirkti po pirmu😁😁😁 viskas gerai tik va mmm svaigti pradejo🤦♀️🤦♀️ labai gerai Senai jau jų norėjau bet pasedejau 3sav jau di…
Tai pasidaryk ta nt ir bus ramu😃
Logiskai zmogus galvoja,zmogui gerai nebuna,eina i darba nori nedirbt,sedi namie nori i darba😂😂taip jau yra😂
L.A.P.Ė. parašė:
Tai pasidaryk ta nt ir bus ramu😃
Logiskai zmogus galvoja,zmogui gerai nebuna,eina i darba nori nedirbt,sedi namie n…
Man ramu, maudžia nugarą jau tai vakare arba ryt ryte bus😀😀 nu jo taip jau ir yra😀😀🤦♀️
Mamame parašė:
Man ramu, maudžia nugarą jau tai vakare arba ryt ryte bus😀😀 nu jo taip jau ir yra😀😀🤦♀️
Ot butu likimo ironija,nustoji planuot ir bac yra😂
L.A.P.Ė. parašė:
Ot butu likimo ironija,nustoji planuot ir bac yra😂
Ne nieko nera😁😁 

Mamame parašė:
Ne nieko nera😁😁
, turėtų klykti iš ryškumo 5-ta diena veluojant😀😀🤩
Aš kažkà matau 🧐 Gal OV vėliau buvo?
Vestuvinė parašė:
Aš kažkà matau 🧐 Gal OV vėliau buvo?
Pas mane visada galima kažka matyti🤦♀️😁😁 kad ne, jutau aš ją kada buvo 😊
5 testuotojų vertinimai