Mamame parašė:
Pas mane visada galima kažka matyti🤦♀️😁😁 kad ne, jutau aš ją kada buvo 😊
O gal kabinasi, bet nesėkmingai? Gal trūksta kokio prg?
Mamame parašė:
Pas mane visada galima kažka matyti🤦♀️😁😁 kad ne, jutau aš ją kada buvo 😊
Vestuvinė parašė:
Nežinau šito taip greit pasitikrinti negaliu, nedaro čia taip noriai kraujo tyrimų kaip LT balandį skrisiu į LT tai viską pasitikrinsiu
Labas visoms. Apsvieskit mane koks turi but implancinis kraujavimas? Sandien man pasirode baltu iskiru su ruzavom priemaisom. Bkt 37.1 nieko neskauda nieko nejauciu tik nustebau nuejus i wc. Kazin gali cia buti tas kraujavimas ar vis del to mm pradzia. Mm turi buti uz 6d
IAMO parašė:
Labas visoms. Apsvieskit mane koks turi but implancinis kraujavimas? Sandien man pasirode baltu iskiru su ruzavom priemaisom. Bkt 37.1 nieko neskauda nieko nejauciu…
Laikas parodys kas tai buvo, pagal aprašymą tai labai panašu, bet jei gausės ir pradėsit normaliai kraujuoti, vadinas mm pradžia. Kiek žinau implantacinis tepliojimas gali trukti 1-2 dienas, ir pagal viską turėtų sustoti, kaip bus jums - niekas nežino.
Praneškit į ką pavirto tos peckionės.
esimona parašė:
Aš viena matau vos iziurima juostele antra? 🤔 jei ne viena, ar gali buti subegimo linija cia?
Kažkiek eina matyti,bet man toks praeitą mėnesį nepasiteisino...
Mamame parašė:
Ne nieko nera😁😁
, turėtų klykti iš ryškumo 5-ta diena veluojant😀😀🤩
Nu jo,turetu but rekiantis🙂nedarysiu nedarysiu😂😂
coliuuuke parašė:
Laikas parodys kas tai buvo, pagal aprašymą tai labai panašu, bet jei gausės ir pradėsit normaliai kraujuoti, vadinas mm pradžia. Kiek žinau implantacinis tepliojim…
Aciu pranesu butinai
L.A.P.Ė. parašė:
I vaistinė važiavau vaistų vaikui, tai pasiėmiau vis dėlto 🤦♀️🤦♀️😁😁
L.A.P.Ė. parašė:
O kada tu nt darysi?
Mamame parašė:
I vaistinė važiavau vaistų vaikui, tai pasiėmiau vis dėlto 🤦♀️🤦♀️😁😁
Fainai kad turit priėjimą prie first response, mano nuomone jie apskritai patikimiausi
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai