Meile0011 parašė:
Pasidariau ir aš testuka , balta balta kur dairais 😀 mm turėtų būti 14-15 d bet jau nieko nesitikiu![]()
pas mane irgi
laikomes dar tikimybes yra
Meile0011 parašė:
Pasidariau ir aš testuka , balta balta kur dairais 😀 mm turėtų būti 14-15 d bet jau nieko nesitikiu![]()
pas mane irgi
laikomes dar tikimybes yra
Mamb49 parašė:
O nesidaret testo? Nes man taip burbuliuoja irgi, siandien einu krauja priduot, nt vaiduokliai matosi jautik man sios savaites gale turejo mm pasirodyt.
Man kita savaite turi būt mm. Kažkokia labai jautri pasidariau tai nezinau, o pilvo apačią ir krūtinę maudžia tai dar laukiu ir darysiu testą.
Ruttele parašė:
Labas rytas pasigyriau, kad bkt laikosi 37 ir šiandien ryte 36.9 😌 užsisakiau NT testų, bet kol ateis tikriausiai mm spės pasirodyt🤣
Bet čia dar toks mažas svyravimas, ypač, jei matuojatės termometru su vienu skaičiumi po kablelio
Man kai krenta prieš mm, tai būna iškart bent keliom dešimtim
Viktorinaaa parašė:
Kurios nelaukiat kita sav kaip jaučiates? As tai nieko😀😀🤷🏻♀️ Vakar pilvas gurguliavo dazniau, snd irgi bet gal zarnynas tiesiog tai realiai nieko🤔……
Jautreja krūtine beveik iškart po ov, (dažniausiai jautri pasidaro lygiai savaite prieš, tai gal tiesiog anksčiau ateis mm), kartais Pamaudzia pilvo apacia, bet maude ir praeitą ciklą, tai nieko dėl nesitikiu. Ir dar spuogų isdygo, kas irgi manau jau blogai. Na ir dar erzina dažnai viskas, bet čia irgi prie pms mano požymių būna. Taip kad, kažko labai neįprasto deja bet nėra... 🙄
Denna parašė:
Bet čia dar toks mažas svyravimas, ypač, jei matuojatės termometru su vienu skaičiumi po kablelioMan kai krenta prieš mm, tai būna iškart bent keliom dešimtim…
Taip taip, prieš sirgima man nukrenta iki 36.6, bet omenyje turėjau kad nėštumo tikriausiai nėra nes būtų 37+😌
..Serena.. parašė:
Gal kuri naudojat siuos OT, ar geri, koks jautrumas?
Naudojau, jautrumas 25 man atrodo. Man kazkaip livsane labiau patiko del savo spalvu intensyvumo. Bet negaliu nieko sakyt, su gandrolabs kaip ir pagavau ov, tik dar uztvirtinimui livsane dariau, nes anie pasibaige
Meile0011 parašė:
Na wa.. Ir as taip pat..
Siaip per pirma nėštumą , net testo nesudariau nes nebūčiau patikėjusi kad esu nėščia,(1 su puse bandem) taip skaudėjo pilvą kaip prieš mm atrodė kad bet kokia minutę susprogsiu manau žinot ta jausma😀 skausmas prasidėjo kai turejo prasidėti mm
Pasidarius testą iš karto parodė 2 ryškius pagaliukus , bet galvojau tikrai kazkas ne taip jei taip skauda.. gryzau į lt po paros ir iš karto pas daktare nuvykau
buvo 6+3 dienos jau girdėjosi sirdute...
Nebuvo visiškai jokių simtomu nėštumo , taip kad kas nejaučiant nieko nebūtinai tai yra blogai
Tikėkimės geriausio
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai