Sparkle parašė:
Laba vakariuką,
Labukas, užsisakiau CC testų tai dar negavau, o daugiau net nebežinau, biškį apsiraminau su tais testais😄 bet palauksiu biškį ir vėl prasitestuosiu🥰
Sparkle parašė:
Laba vakariuką,
Labukas, užsisakiau CC testų tai dar negavau, o daugiau net nebežinau, biškį apsiraminau su tais testais😄 bet palauksiu biškį ir vėl prasitestuosiu🥰
ErikaH parašė:
Bet va jetau jau 12 tuo savaiteliu🙊🌷 man ryt,kaip idomu kaip kas..taip laukiu savo dienos kaip augs pilveli vaikutis graziai🥰
Nu penktadienį bus lygiai 11, didysis skanas rugsėjo 14, tai dienas braukau kada išaus ta diena, laukiu labiau nei gimdymo, nes man tas nesivystantis kaip didžiausias košmaras.. 😉 buvau echoskopuose 6+, ir 8+ sav, daugiau nebebuvau, tai įdomu kaip ten bus po tiek laiko.. 😊 nepamatysi, kaip gausi žalią šviesą
Linetukė parašė:
Prisijungiau prie e sveikatis israsas toks
Tai normalus tas išrašas, kol embriono nemato tol ir nėštumo dar nepatvirtino, o, kad atsilieka dviem savaitėm tai dar nereiškia, kad nesivysto..su savo panikom nei biškelį jam nepadedat vystytis.. nurimkit 😊
Buvau pas gine, tai truputį nusivyliau, bet to ir reikėjo iš jos tikėtis. Nedarė echo, nors sakiau jog buvo persileidimas. Nežiūrėjo kaip ten kas yra🙈
Bet paėmė tepineli, nes man ta pilvą skauda ir daug išskiru. Tai sako gimdos uždegimas. Na žiūrėsim kokie atsakymai ketvirtadienį.
Laukiu privataus vizito pas gine, 12d. Gal kažką aiškiau sužinosiu kodėl tokios išskiros.
Linetukė parašė:
O jum tempe pilvo apačia
Budavo sudiegdavo,normalu kai raisciai gimdos pleciasi.
Linetukė parašė:
Prisijungiau prie e sveikatis israsas toks
Sulaukite vizito ir viskas bus aisku:)) jei nekraujuojate tai nera ko panikuoti..jei bus nesivystantis kaip man,tai nieko nepakeisite..pas mane nemate embriono,bet jis uzaugo,bet deje 7+4 nustojo auges..ir nieko negalejau padaryti..tai nurimkite ir tik teigiamas mintis siuskite🤗 nes yra ko mes pakeisti tiesiog negalime..
Pašvaistė_ parašė:
Buvau pas gine, tai truputį nusivyliau, bet to ir reikėjo iš jos tikėtis. Nedarė echo, nors sakiau jog buvo persileidimas. Nežiūrėjo kaip ten kas yra🙈
Idomiai kai itaria uzdegima,bet echoskopo nedaro🙊
Linetukė parašė:
O jum tempe pilvo apačia
Iš patirties galiu pasakyti,kad tikrai nurimkit ,nes tie pilvo tempimai ,šoni tempinai yra normalu ir tai lydės visą nėštumą daugiau ar mažiau.
Pamenu vis klausinėdavau draugių ar jums taip buvo ar jums maudendavo ir ištisai klausdavau to paties ,kad tik nurimt 😅😅
Tai žinokit ,kad tai tikrai normalu. Juk ten namelį kuriasi kūdikis 🥰
ReDi. parašė:
Rasiux, kur tavo testukų tęsinys? 🙄praleidau?
Juk gi dareis tikrai 🤭
9 dpo, tesinys toks neaiškus kuo baigsis 🙂🙂 11 dienų po ovitrelio 
rasiux00 parašė:
Ryškesnis 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
rasiux00 parašė:
Lyg 9 dpo ryškiau nei 8 dpo
Krasula parašė:
Ryškesnis 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
man ir taip pasirode, tada prisiminiau kaip praeita men nuo 9 dpo buvo baltas testas ryte, o per piet islindo vaiduoklis kuris kita diena jau dingo
sis nuo vakar vakaro kazkaip smezuoja ir labai tikiuosi ryt jau turesiu ka parodyt
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai