Lauritele parašė:
Aš vakar jaučiau lengvą pamaudimą kairėj pusėj bet nurašiau ant prisigalvojimo![]()
![]()
Man irgi vis desinej pusej pamaidzia, kur ov vyko, bet irgi galvoju, kad gal per daig prisigalvoju 😂
Lauritele parašė:
Aš vakar jaučiau lengvą pamaudimą kairėj pusėj bet nurašiau ant prisigalvojimo![]()
![]()
Man irgi vis desinej pusej pamaidzia, kur ov vyko, bet irgi galvoju, kad gal per daig prisigalvoju 😂
Eide23 parašė:
o kelinta dpo?
Kamilė18 parašė:
o kelinta dpo?![]()
11🙈
Skaistuole parašė:
Kauniečių nemažai turim? 😁 aš pas Aurelija Krasauskienę kardiolotos klinikose užsirašiau. Kiek teko endokrinologų aplankyti niekas jai neprilygo, todėl dabar iškart…
Turim kaunieciu 🤣🤣😎
Eide23 parašė:
11🙈
oj tai manau visai normalu kad maudžia.. dabar skaitau kad gali ir nuo 4 dpo pradėti dėl hormonų pasikeitimo. nesidarėt dar nt?
Lauritele parašė:
Mes su vyru rytoj į pasimatymą einam, tai dabar galvoju kur čia užsirezervuot staliuką skaniai pavakarienaiuti![]()
Man Piccollo patinka.😊
Edel parašė:
Man Piccollo patinka.😊
Galvoju apie selfish bistro arba le garden, poto gal pro senamiestį prasieisim
Utopija parašė:
Sveikos,
Nenorėčiau suklaidinti, bet galiu pasidalinti savo neplanuotu dabartiniu nėštumu
gerokai negu savaitę vėlavo mėnesinės, kurios nuo pat paauglystės nebuvo itin reguliarios. Nesureikšminau, bet testuką visgi pasidariau. Buvo neigiamas
praėjus dar kiek daugiau nei savaitei, mm taip ir nepasirodė. Vėl pasidarius testą - pradėjo silpnai ryškėti antra juostelė, (elektroninis vakare parodė 1-2sav nėštumą). Sekančią dieną po testo pasidarymo, apsilankymas pas ginekologę baigėsi "neturėkite vilčių dėl nėštumo", įtarė nesivystantį arba negimdinį nėštumą, nes pagal mm datą - nėštumas turėjo jau matytis, o nieko nepastebėjo. Nejuokais išgąsdino, tą pačią dieną užsirašiau pas kitą ginekologę, jau sekančią dieną pradėjome sekti HCG, tai tiesiog implantavosi gerokai vėliau, nei įprastai 🙂 tai atsakant į jūsų klausimą, jeigu suprantu jį teisingai - mano patirtis rodo, kad gali
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai