Krasula parašė:
2CD. Jau šiandien taip ten bega viskas, teks pogimdyvinius tuos iklotus detis,
Nusivalius reikejo 5 tokiu storai susuktu ritiniu, nes viskas permirkdavo akimirks…
Priziurekit hemoglobina savo! Kad nebutu anemijos nuo tokiu gausiu...
Krasula parašė:
2CD. Jau šiandien taip ten bega viskas, teks pogimdyvinius tuos iklotus detis,
Nusivalius reikejo 5 tokiu storai susuktu ritiniu, nes viskas permirkdavo akimirks…
Priziurekit hemoglobina savo! Kad nebutu anemijos nuo tokiu gausiu...
Labas vakaras, na ką šiandiena baiginejasi savo draugesku dar nesulaukiau 🙈😅 testuku nevažiavau pasiimti. Su vyru važiavom pas tėvus pasidarbuoti prie ūkio 🙂 galvojau gal pramus ir ant mm. Bet kol kas nieko, o ir diena tokios gausios išskyros buvo, kad net nepamenu, kada tiek jų buvo 🙈 rytoj lėksiu pasiimti siuntos su testukais tai jie iki rytojaus nesulauksiu mm tada jau tikrai gadinsiu testą 😅😁 kol kas po persileidimo mm diena būna kaip laikrodukas. Vakar atrodo ir pilvo apačią maudeno. Dabar ir guliu sau ir jaučiu kaip vis dešine puse paduria 🙈 įdomus reiškiniai vyksta 😂😂
Laba vakariuką,
Armaa, sveikinimai paryškėjus!
Krasula, tikiuosi nieko blogo tau dėl tokio gausumo mmm.
Linetuke, ramiai džiaukitės nėštumu ♡ kaip ir merginos sakė, nieko nepakeisit, jei kažkas bus ne taip. ♡ ramybės ir kantrybės!
Indraja, maleluca laukiu jūsų NT ryte ♡
Ryt 6 cd, pamažu grįžtu į save. Darbų kalnai laukia iki spalio mėn.
Krasula parašė:
Uoj aš tai nesiruošiu nei KT, nei spiralių, ne kokią nuomonę susidariau...
Net ir jeigu neplanuočiau, vistiek kažkaip be to stengčiausi.
Spyralę sutikau dėtis, nes toks kaip gydymas gavosi, dėl anemijos kur nei papildai nei maistas nepadeda, suleidžia leidžiamų dozę 3 mėnesiams... bet nukrenta hemoglobinas iki 78 nejučia... gegužės mėn leido leidžiamus, prieš savaitę Vilniuje diagnostikos centre tyrė tai feritinas žemiau normos visai jau bet hemoglobinas pakilęs, nes prieš tris mėnesius gavau dozę, dabar vėl išrašė 8 ampules... nepaminėjau tik kad planuoju nėštumą hematologei 🤔 bet anemijos diagnozę sakė turėsiu tol kol sirgsiu mm, dar laukiu atsakymu nes ilgiau tyrimas darosi dėl hemofilijos... bet ji negydoma tik žinoti reikia gydytojams jei operacija ar kas... 🤷🏼♀️
Turiu klausima dėl temperatūros 🤔
Kiek ilgai ir kokio stiprumo jums būna temperaturos pakilimas po ovuliacijos ir sulaukus teigiamo testo?
Rugpj pradzioje persalau, temp 37.5-38, pora savaiciu ant biletenio, ir būtent tuo metu pavyko pastoti 🙂 Tačiau dar ir dabar man temp pakilus, kasdien apie 37.2-4. Jau virs menesio!! Krauja tikrino, jokios bacilos nepasigavus, persalimo pozymiu jau nera... Ar taip kuriai yra buvę dėl nestumo?
Pašvaistė_ parašė:
Na ką, laukiam kada galės pradėti gadinti 🤩
Įdomu kiek laiko pašto dėžutėje prabuvo 😅
Neseniai skaičiau knygą apie Šeltso metodą, ten rašo, kad geriausia darytis du karus dienoje 11-15val. ir 18-22val.
Lapiukė parašė:
Labas rytas, skanios rytinės kavutės! 😊 Na keliu savo 10dpo testuką. Man atrodo nieko gero nežada 😒
Labas! Nieko neiziuriu 🤔
Linetukė parašė:
Bet kokios jos ilgos, ir kai paskaitai kur nesivystantys ir t.t bandai ieskot ar viskas gerai. Tai oj. Su pirma tik 3men nuejau pas gyditoja
Aš pilnai suprantu. Man likusioa 10.dienu iki skano irgi atrodo dar belekiek, po nesėkmės kiekvieną simptomą gaudai.. ir neduok Dieve dingsta arba apmažėja, prasideda paranoja...
Sveikos prisijungių į jūsų laukimą ir planavimą drauge🙈 labai jau liūdnai rytas prasidėjo, nes vakar 4d iki mm po piet ir vakare dariausi testukus ir tokia vilty pagavau nes tikrai aiškiai vaiduokliavosi ir dar taip anksti🙈 šiandien ryte atsikėlusi pasidariau kitos firmos ir baltas baltas tad matyt anie testukai pamelavo😕 po piet lekiu pas gine bet dėl kitų klausimų ar verta taip anksti užsiminti apie tuos testukus ar geriau jau net nevarginti nei jos nei sau vilčių kokių duoti?😒 pridedu ir vakarykščius ir šiandieninį testuką

15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai