Krasula parašė:
Fainas grafikelis❤️
Tikiuosi kad taip ir bus 🙂
Krasula parašė:
Fainas grafikelis❤️
Tikiuosi kad taip ir bus 🙂
Sveikutės, gal galit patarti ovitrelle buvo suleista 08.31d vakare, tai gavom receptą ND daryt 09.01 ir 09.02 vėliau kas dvi tris dienas... Nuo 09.04d. reikia progesteroną jau naudoti, prisiskaičiau čia, kad progesteronas slopina OV tai galvoju turbūt ir naudos ten kokią 05d. jau nebus, ar aš neteisi?
auryte777 parašė:
Sveikutės, gal galit patarti ovitrelle buvo suleista 08.31d vakare, tai gavom receptą ND daryt 09.01 ir 09.02 vėliau kas dvi tris dienas... Nuo 09.04d. reikia proge…
Jau 5 dieną ir nebūtina, galit ilsetis ramiai 🥰
Pašvaistė_ parašė:
Nebuvau, nes gydytoją labai ilgai atostogavo. Aš persileidau liepos 11d, o ji atostogavo iki rugpjūčio 16d. Tai būčiau ėjusi 17d, bet tada pamačiau vaiduoklį. Po 4…
Na dabar apziures ir bus aiskiau
Man tai ir cista uzaugo po arbazijos ir kazka gimdoje mate..zodziu🙊
Sveikutės,atėjau vėl į td ! Ieškau bendraminčių pabendrauti ir kartu planuoti 😁
Pamenu su pirmu planavimu turėjom grupe td tai taip fainiai susibendravom paskui net perėjom į fb ir net į real draugyste🌞🌞 dabar ir vaikučiai susidraugave ir mes kasdien bendraujame😊 juk smagiau dalintis nusivylimais ir džiaugsmais kartu😊
Mums pirmas planavimas buvo nelengvas.. planavome daugiau nei metus.. sekiau ov.. matavau bkt.. po sexo kišdavau pagalve ir laikydavau kojas iškėlus... 🤭🙃 bet dėja jaučiau ,kad kažkas negerai.. aišku buvome labai jauni tik 24 metų tai vis kartodavo bandykit... Bandykit.. bet žinot ta emocine būsena kai darai viską,bet testas rodo |.. tad pradėjome darytis tyrimus,padarius pratekamumą radome kabliuką.. tad nieko nelaukusi užsirašiau LP..
Radome abu nepratekamus kiaušintakius... pirmą ciklą po lp užkibo ir turime nuostabią mergytę.❤️
Dabar bandysime prisišaukti broliuką arba sesutę,tikiuosi šį kartą su mažiau vargo.. 🤭 tai šiandien 8 dpo du testai guli stalčiuje ir laukia kol bus apyyysioti 😁😁 jau kirbu,bet dar laukiuuu. 😊 kaip kitos laikotes? 😊
Annona parašė:
Zinokit man virs menesio rode dar teigiama juosteles cc ir is uk boots, kasetiniai ir visi piestukai jau po 3 sav neberode, o tada susirgau menesinem po va 5 sav ir…
Na keista visa ši situacija 🙈
Bus raminau jog palauksiu, rytoj pas gine. Įdomu ką pasakys.
MrsRezidencija parašė:
Man buvo šį mėn, kad pasvyravo. Nes irgi neberodė nieko nieko, tada vėl išlindo vaduokliukas ir vėl dingo. Tai gydytoja dėl to įspėjo, kad taip bangom gali užeiti. …
Tokiuosi jog ir man čia buvo tik bangos, ne žirniukas
bet dabar niekas nesužinos kaip ištikro buvo 🫢
Bet jūsų toks ryškuolis kaip 7dpo, o kada buvo persileidimas?
ErikaH parašė:
Na dabar apziures ir bus aiskiauMan tai ir cista uzaugo po arbazijos ir kazka gimdoje mate..zodziu🙊
Koks planas dėl to "kažko"? 🙈
MamytėD parašė:
Sveikutės,atėjau vėl į td ! Ieškau bendraminčių pabendrauti ir kartu planuoti 😁
Linkiu, kad broliukas ar sesutė ateitų kuo greičiau 🤗 aš jau gadinčiau testuka 🤭
Pašvaistė_ parašė:
Na ką, laukiam kada galės pradėti gadinti 🤩
Įdomu kiek laiko pašto dėžutėje prabuvo 😅
Geriausia daryt antru šlapimu. 10-14h ir pagal poreikį. Jei jaučiu, kad ryškus, toks ant ribos, kartoju kokią 16h ar pan
Pašvaistė_ parašė:
Na ką, laukiam kada galės pradėti gadinti 🤩
Įdomu kiek laiko pašto dėžutėje prabuvo 😅
Šitie NT mėgsta labai pokśtauti
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai