Nendrė123 parašė:
Aš matuoju iškart po mm, nes lengviau taip kreivę pamatyti. Praeitą mėnesį atostogavom, matavau tik per vaisingas ir Š gavosi![]()
Turiu premom, o vaisingas pagal flo žinau, irgi tiksliai rodo. Bandysiu tada viską tiksliai daryt 🙈
Nendrė123 parašė:
Aš matuoju iškart po mm, nes lengviau taip kreivę pamatyti. Praeitą mėnesį atostogavom, matavau tik per vaisingas ir Š gavosi![]()
Turiu premom, o vaisingas pagal flo žinau, irgi tiksliai rodo. Bandysiu tada viską tiksliai daryt 🙈
Samaa parašė:
Sveikos, likau pasimetusi jeigu tai mm pradzia tai pirma kart toks trumpas ciklas butu, 26cd nuo ryto atsikeliau visa kaip serganti ciaudau isvien, dabar pradejo te…
Gali būti ir implantacinis kraujavimas
Marche parašė:
Flo tik vidurkį rodo, premom pagal LH lygį ir bkt nustato 🙂
Pienė13 parašė:
Sveikinu visas! ❤️
Man mm jau ryt, keista kad krūtinės neskauda. Testai balti🥲
Ir man tas pats 🙈 vakar darytas testas baltas, krutinės neskuda, vakar maudė pilvo apačia,o šindien jau ramu. Mm penktadienį.
akcumis parašė:
Ar as gerai suprantu kad viskas cia gerai?🤔tikrai neismanau sitam reikale,pries ankstesnius nestumus nieko nesidariau,bet kadangi sausi turejau persileidima,dabar v…
Prg puikus, hcg pakartokit, turi dvigubėti
akcumis parašė:
Ar as gerai suprantu kad viskas cia gerai?🤔tikrai neismanau sitam reikale,pries ankstesnius nestumus nieko nesidariau,bet kadangi sausi turejau persileidima,dabar v…
Viskas puikiai ♥️
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai