kat_inelis parašė:
Man gydytoja buvo paskyrus šiuos https://www.iherb.com/pr/fairhaven-health-myo-d-chiro-inositol-120-capsules/103570
sutapimas papildai isisavina pilnai po bent jau 2 menesiu, o dazniausiai tai 3 menesiu
kat_inelis parašė:
Man gydytoja buvo paskyrus šiuos https://www.iherb.com/pr/fairhaven-health-myo-d-chiro-inositol-120-capsules/103570
sutapimas papildai isisavina pilnai po bent jau 2 menesiu, o dazniausiai tai 3 menesiu
Kaana parašė:
Aš gal 5 metus geriau kontraceptikus, nuo birželio galo negeriu tai manau dar organizmas neissivale, nes mėnesinės lygiai taip pat ateina lyg gerciau kontraceptikus…
gydytojai net buna skiria pagerti kontraceptikus, nes po jų būna lengviau pastoti
Kristina2993 parašė:
Sveikos. Ar jūs įžvelgiat kažką? Mm turėjo prasidėti vakar, šiandien padariau testą. Byosynex.
Nieko.
Kristina2993 parašė:
Sveikos. Ar jūs įžvelgiat kažką? Mm turėjo prasidėti vakar, šiandien padariau testą. Byosynex.
Man tai lyg ir smeizuoja kazkas
Kristina2993 parašė:
Ne, laukit savo dienų 🩷
Voverytė92 parašė:
Ar jau testuojatės tos, kurios mm laukia 18 d? ☺ galvoju gal ryt jau pagadinti kokį testuką 😃 pojūčių kolkas jokių ☺
Mano mm 18 d.turėtų būti,šiandien sugadinau testuką...
Innnna parašė:
Gavau atsakymus nėštumas yra , bet visiškai pradžią pagavau
Pasidariau neseniai testą , tai ryškesnis už vakarykščius
Reikia gal ir man nebijoti vakarinio 🤭😄o aš vis ryto laukiu...
Kristina2993 parašė:
Aš nematau, mano toks pats rytinis buvo...
Džeizė parašė:
gydytojai net buna skiria pagerti kontraceptikus, nes po jų būna lengviau pastoti
Natūraliai be kontraceptikų iš karto pastojau. Nesuprasi kaip čia. Nors ir 10 metu jaunesnė buvau 😁😊
Kaana parašė:
Natūraliai be kontraceptikų iš karto pastojau. Nesuprasi kaip čia. Nors ir 10 metu jaunesnė buvau 😁😊
Tai čia ne visiems juk bet būna, kiek žinau, kam sunkiau, pareguliuoti skiria. Kiek po to padeda - nežinau