Pukut parašė:
Nu žinokit pasidariau nt testa antra ir ką jūs sau irgi rodo || džiaugiuosi ir lauksiu patvirtinimo iš gyditojos 😅😇 linkiu sekmės visoms 🫶
Sveikinimai! 🥳🥳🥳
Pukut parašė:
Nu žinokit pasidariau nt testa antra ir ką jūs sau irgi rodo || džiaugiuosi ir lauksiu patvirtinimo iš gyditojos 😅😇 linkiu sekmės visoms 🫶
Sveikinimai! 🥳🥳🥳
Pukut parašė:
Įmeskit ir mums testa paziureti 😊
Pukut parašė:
Dar norėjau paklaust ar čia normalu jog jaučiu pilvo apačioj lyg "pluzdenima" karts nuo karto 😌 šiandien dariausi blakstienas kol gulėjau atrodo kad pluzda kažkas..…
Buna ir man taip, siandien irgi buvo kokius 4 kartus, manau gal raumuo trukcioja
gabiju parašė:
Buna ir man taip, siandien irgi buvo kokius 4 kartus, manau gal raumuo trukcioja
Nežinau bet su pirmu nėštumu taip lyg ir nebuvo
Burbuliuke1 parašė:
Na idomu,kam jau teigiami testai kada mm turejo but? Man mm turetu sekmadieni prasideti,bet jau visa sav maudenimai uzeina kaip sergant. Seip pries mm nebuna man tu…
Nu man mm būna maždaug po 22-24 dienų.. praeita mėn prasidėjo po 30 bet jau buvom bandę.. matyt sustreikavo
šiandien irgi 30 diena bet nepasirodo
matyt nebepasirodys kad du testai teigiami
Lelyte93 parašė:
Toks gyvenimas taipBandysim tyrima ir tada ziuresim kaip kas🥰Lauksiu Jūsų mergaitės testuku
Toks gyvenimas na bet tikėtis būtina
pupsika parašė:
Niekada nėra garantijos. Nes buvo taip, kas mes mylavomes pries, per ir po ir nieko 🤷🏻♀️ Taip, kad dabar kas antrą diena myluojames ir dar turim conceive plus lubr…
Na mes jau viltį praradę , tai tiesiog ši mėn ov sekem , cycle balance geriu , vaistus skatinančius geresnę ov jeigu nieko tai labai skaudu bus nes mum neliks tada tik dirbtinis viskas ištirta viskas gerai bet neaiškus nevaisingumas
Rožyte24 parašė:
Toks gyvenimas na bet tikėtis būtina![]()
Va va,pas mu taspats. O Jums pratekamuma dare? kiaušintakių?
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai