Lelyte93 parašė:
Sakė ginė, bandyt dar kiausintakiu praeinamumo tyrima![]()
Siaip as esu net pas gine tikrinusi, sake ivyksta ovuliacijos, tai ju stimuliuot n…
Na kad pagaunat ov kaip čia kažkas sakė negarantas kad užkibs...tokia ta realybė....
Lelyte93 parašė:
Sakė ginė, bandyt dar kiausintakiu praeinamumo tyrima![]()
Siaip as esu net pas gine tikrinusi, sake ivyksta ovuliacijos, tai ju stimuliuot n…
Na kad pagaunat ov kaip čia kažkas sakė negarantas kad užkibs...tokia ta realybė....
Noelėėė parašė:
Ir pagauta OV su LH testu neparodo ar ji tikrai pilnaverte
Karoole parašė:
Ir pagauta OV su LH testu neparodo ar ji tikrai pilnaverte
Toks gyvenimas taip
Bandysim tyrima ir tada ziuresim kaip kas🥰Lauksiu Jūsų mergaitės testuku
Lelyte93 parašė:
Toks gyvenimas taipBandysim tyrima ir tada ziuresim kaip kas🥰Lauksiu Jūsų mergaitės testuku
O kokiu būdu jums pratekamuma tikrins?
Lelyte93 parašė:
Toks gyvenimas taipBandysim tyrima ir tada ziuresim kaip kas🥰Lauksiu Jūsų mergaitės testuku
Labai labai gaila....o Fe tikrinotes? Geras lygis?
mazojiass parašė:
Nu va aš tai jau planavimui atsisveikinsiu su jumis.. Sėkmingai pastoti ir išnešioti mažylius. Man minimum 6men negalima pastot. Tada po 6men tyrimai pas jį man, je…
O kodėl tik cp? Kažkokių papildomų rizikų yra? Man net kalbų apie cp ateityje nebuvo🤔 juk po cezario irgi natūraliai gimdo.
pupsika parašė:
Niekada nėra garantijos. Nes buvo taip, kas mes mylavomes pries, per ir po ir nieko 🤷🏻♀️ Taip, kad dabar kas antrą diena myluojames ir dar turim conceive plus lubr…
Labutis, vis užeinu ir paskaitau šį forumą ir labai už kiekvieną pergyvenu ir palaikau! 💪 Įdomu kaip merginoms sekasi, kai pati irgi užtrukau kol pastojau... Tai tikrai paskaitau istorijas kartas nuo karto, tai džiugu už tas, kurioms pasiseka greičiau, liūdna už tas, kurios patiriate nesėkmes...🥺 Tai suprantu kiekvieną, nes pati perejau per tai, kai pirmą kartą nesisaugojom jau ir planavom, tai kibo iš antro karto, tada nežinojau nei kada reikia mylėtis, nei kaip tos vaisingos dienos, na bet nėštumas buvo nesėkmingas. Tai praėjo 2 metai, kol vėl pastojau, labai pergyvenau, nežinau kiek visko padarėm abu ir iqosus numetėm, kiek testų sugadinau, kiek sunaudojau ovuliacijos testų, kur ir piką visada pagaudavau, kiek vitaminų gėriau tiek aš tiek vyras vis po 3 mėnesius abu geriam ir keičiam kitais, tada ir conceive lubrikanta naudojom... Nu ko nedarėm, ginekologė sakė, kad ovuliacija tikrai vyksta ir lyg viskas gerai, bet nu nėjo.. Mano ciklas reguliarus, atrodo visada ir išskyros buvo taip kaip priklauso ciklui... Ir abu jauni, man tada 24 metai, o vyrui 26 buvo kai jau po persileidimo toliau planavom. Bandėm visą mėnesį kas antrą dieną mylėtis, tada bandėm kas trečią dieną, tada užkniso jau bandėm tiesiog plius minus po mėnesinių praėjus kelioms dienoms jau savaite padirbėt, tada tiesiog kai ov testas teigiamas nu žodžiu komedija ir stresas viename 😀🙈 Na ir ka sausi persirgau mėnesinėm ir buvo visokių reikalų, vasario mėnėsį laukė jubiliejus ant jubiliejaus, kažkaip tai čia tai čia ir nuo sausio 22 dienos mėnesinių iki vasario maždaug 20 dienos tiek visur lakstėm visko veikiam, baliavojom ir tesigulėm vieną kartą per tą visą mėnesį ir ten išviso buvo nei šis nei tas ten gavosi po mėnesinių kelios dienos, net nepasižymėjau... Nu ir ką vasario maždaug 16-18 pradėjo nosis kraujuoti kur niekada man nėra buvę, skaudėt pilvą, ir tikrai nebuvo net minties, nes žinojau, kad be šansų, nes tik 1 kart tesuartėjom... Nu ir ką to užteko, kibo! 🥲 Tai va nežinau ar sutapimas, ar jau taip turėjo būti ar čia kai tą mėnesį nieko nesitikėjau ir atsipalaidavau taip ir nutiko, nežinau. Tik atsimenu, kad jau tikrai buvo praėjusi ov ir aš vieną naktį net ašarą nubraukiau, kad mes nesugulėm per vaisingas dienas ir praknisom ciklą veltui.... Ir tiek verkiau, ant tiek man jau tas planavimas buvo uh.... Ir va gavosi kaip gavosi, tada kada tikrai nesitikėjom... Tai dabar jau laukiuosi 6 mėnesius. ❤️ kai pamačiau tas 2 juosteles, tada vėl neryškėjo man testai, pergyvenau be proto, galvojau vėl bus taip pat, pilvo skausmai visokie, su kuriais kovoju iki šios dienos, na kiekvienas etapas jis vistiek teikalauja labai daug jėgų, emocijų ir pan... 🫣Tai tikrai labai labai jaučiu kiekvieną, ir žinau ką išgyvenate kiekviena, ypatingai tos kurios planuojate dar tik pirmą vaikutį ir nepavyksta taip greit, tai apkabinu kiekvieną ir linkiu, kad greičiau sulauktumėte savo sėkmingų žirniukų! 🤞🤗
Lelyte93 parašė:
Taip, vyrui visi tyrimai atlikti viskas ok![]()
todėl,kad jeigu kraujas nerodo, šlapimas dar tikrai nerodys :))
Ech gaila del kraujo tyrimų bet tikrai susitaupo nervų gadinimas su testais 🫣
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai