mazojiass parašė:
Po visko ką atliko man, tai sakė neleis pačiai gimdyt, tiek kiek nupjauta gimdos per didelė rizika. Jis išvis pasiliko mane stebėjimui sakė į priekį kiek. Tik reikė…
Sekiau jūsų istoriją. Laikykitės. Esat lb stirpi 🩷
mazojiass parašė:
Po visko ką atliko man, tai sakė neleis pačiai gimdyt, tiek kiek nupjauta gimdos per didelė rizika. Jis išvis pasiliko mane stebėjimui sakė į priekį kiek. Tik reikė…
Sekiau jūsų istoriją. Laikykitės. Esat lb stirpi 🩷
pupsika parašė:
O gaudet ov su testaos ar tiesiog nuojauta? 😊 nes man paskaudenimai buna ir pries ov, tai dar tikrai nenurasykit visko
Aš pagal išskyras jaučiu ir tą tokį pilvo skausmą šiek tiek kitokį jaučiu , bet tikrai reikės ir testais pabandyt.
Saanndra parašė:
Sveikos 🌷
Šiandienos rytinis. Nejautrus, nuo praėjusio nėštumo turėjau užsilikusį. Ar matot …
Matau 🥰
Saanndra parašė:
Sveikos 🌷
Šiandienos rytinis. Nejautrus, nuo praėjusio nėštumo turėjau užsilikusį. Ar matot …
Koks čia testas?
Karoole parašė:
O kokiu būdu jums pratekamuma tikrins?
Man labai daug nekomentavo, sakė yra tyrimas su geliu kažkoks. Gydytoja dèjo viltis,kad vistik pavyks tai net nesiklausinejau daug. ir pati tikejau tuo..
Pelėdžiukė85 parašė:
Labai labai gaila....o Fe tikrinotes? Geras lygis?
Taip, geras
Pukut parašė:
Nu žinokit pasidariau nt testa antra ir ką jūs sau irgi rodo || džiaugiuosi ir lauksiu patvirtinimo iš gyditojos 😅😇 linkiu sekmės visoms 🫶
Puikumelis sveikinam 🥰
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai