gjete parašė:
O Kaia! As matau matau![]()
O, sveika! Aš 2025 metais turėjau 3 persileidimus, tai dabar pirmas kibimas nuo spalio mėn. Ir irgi matau kažką. Ryt kartosiu testą.
gjete parašė:
O Kaia! As matau matau![]()
O, sveika! Aš 2025 metais turėjau 3 persileidimus, tai dabar pirmas kibimas nuo spalio mėn. Ir irgi matau kažką. Ryt kartosiu testą.
Kaia parašė:
Laikau kumscius uz tave!
As taip pat po biocheminio ir ektopinio nestumo, tikiuosi spalio men gristi i planavima.
Ar ieskojo tau persileidimo priezasciu?
Kaia parašė:
Sveikos!
Aš tai nieko nematau
gabiju parašė:
Nu va pagaliau ateina, siandien taip dure kiauside kad galvojau jau vaistu eit gerti 😀
Nu va ir pagavot. 🙂 smagios nakties 😀
Nepasiduodanti parašė:
Nu va ir pagavot. 🙂 smagios nakties 😀
Idomu kaip cia bus nes su vyru jau antra vakara susipyke😀😀
gabiju parašė:
Idomu kaip cia bus nes su vyru jau antra vakara susipyke😀😀
Puiki proga susitaikyti🤭😀
ramykasu parašė:
Aš tai nieko nematau
Aš ir nieko
Kaia parašė:
Sveikos!
Kabina aki tikrai kazkas, lauksiu jau jusu testo rytoj ryte🙈
LabaS. Linkiu visoms II 🥰
Aš tai gal ne į temą, bet noriu pasipasakot
Užsinorėjom su vyru antro vaikiuko, pirmai 5 metai. Bėda ta, kad susidėliojo man aplinkybės ir pernai nedirbau, pradėjau tik šiemet birželį. Dar net bandomojo nepraėjau. Ir šiandien myliukas buvo, aš laiminga visa svajojau, skaičiau jūsų temą ir BAM suvokimas - gi nei cento negausiu, jei pastosiu dabar. Reikia dar bent kelis mėn palaukt. Eina sau kokia vištelė. Dabar tikiuosi tyliai, kad neužkibo, nes sunku būtų finansiškai. Nu kaip taip negalvot.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai