Lina_777 parašė:
Sveikos, šiandien man 13 dpo, realybėje juostelė daug ryškesnė, nereikia kaip sakoma ,,laužyt akių" kad kažką pamatyti, prieš tai 9-10dpo testai buvo visiškai balti…
Matosi ,tyliai sveikinu😍🤞🤗🤗
Lina_777 parašė:
Sveikos, šiandien man 13 dpo, realybėje juostelė daug ryškesnė, nereikia kaip sakoma ,,laužyt akių" kad kažką pamatyti, prieš tai 9-10dpo testai buvo visiškai balti…
Matosi ,tyliai sveikinu😍🤞🤗🤗
Aistė22 parašė:
Sveikos, aš su savo vėluojančiom mm 7 dieną, ginė liepė tokiau testuotis, dar vis tuščia
Aš tai manau kad jums dėl kažko kito mm vėluoja...
Lina_777 parašė:
Sveikinimai 🥰
Aistė22 parašė:
Sveikos, aš su savo vėluojančiom mm 7 dieną, ginė liepė tokiau testuotis, dar vis tuščia
Nusipirkti drogo arba livsane testukus. Neeksperimentuokit su visokiais.
pierla parašė:
Tikrai matosiryt manau bus ryskiau
![]()
Pagal bt man atrodo tesingai diena pazymejo, o kaip pagal pojucius?
Lina_777 parašė:
O pas jus jau labai aiskus, nereiks ir speliot, sveikinu 💟
As vakare pasikartosiu livsane, turiu ir drogo kelis, dabar is to smalsumo bijau kad per diena nesugadinciau kruvos testu 😁 na jei sivakar rodys livsane, ryte pasidarysiu ir livsane ir drogo, galima bus palyginti 😁
Sandraaa parašė:
Pagal bt man atrodo tesingai diena pazymejo, o kaip pagal pojucius?
Pasidarykit dabar ir drogo 😊 Nes jie kartais aiskiau uz livsane parodo 😊
Aš tai nei vakar, nei šian nekartojau testo. Turiu drogo atsivezusi 😊 Tai ryt ale mm diena, tada ir pasidarysiu 👌
Sandraaa parašė:
Labas rytas, man irgi 9 dpo, biski siryt sirdele suspurdejo, nes bent jau as plika akim tikrai matau vaiduokliuka 🫢 biskeli baisu kad neapgautu nes neseniai matem m…
Aš tai nieko nematau
Pupsika parašė:
Pasidarykit dabar ir drogo 😊 Nes jie kartais aiskiau uz livsane parodo 😊
Man gaila su nekoncentruotu slapimu gadint, na jei vakare livsane rodys aiskiau, su tuo paciu slapimu ir drogo padarysiu, jei ne tai palauksiu ryto jam 😄
Lina_777 parašė:
Sveikinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai