Abrikosas25 parašė:
Man tai nervas kyla jog veluoja 3diena..Reikejo to gripo čia 😂🥴Vadinas nauji metai prasides su draugem 😂
Na, bent šampaniuko šausit
Abrikosas25 parašė:
Man tai nervas kyla jog veluoja 3diena..Reikejo to gripo čia 😂🥴Vadinas nauji metai prasides su draugem 😂
Na, bent šampaniuko šausit
Sveikos visos,sveikinu,kas sulauket teigiamu testu🥰❤️ . O as per Kalėdas sulaukiau mmm. O taip tikėjausi stebuklo😅. Yra kaip yra. Maniskis dar eis pas urologa,bet tik vasariui gavo talona. Laukiam lyg nuo spalio menesio to termino pas gydytoja...kazin kokius tyrimus gali skirti jam? Gal kokius hormonus ar dar ka? Pas viena kaip buvo padare spermos tyrima,morfologija buvo 1%. Pasake,kad gali susilaukti vaiku🙈🙉. Galvoju pas ka dbr papulsim. Dar manau,kad man ir pas gydytoją reiktu,nes liuteinine faze pas mane dbr vis 9 tik dienos. Menesines isvis sutrumpėjo iki 3 dienu( cia su tepliojimu). Nors man greit 38 ,galvoju kad tik menopauze nebutu.
Giedrė. parašė:
Na, bent šampaniuko šausit![]()
😁😁 cia man vienintele nesekmingo ciklo paguoda 🤭
Butterfly13 parašė:
Mano taip pat ciklas 25 dienos, visada labai reguliarus. Praeitą ciklą labai anksti pradėjau testuotis, šį sakiau bandysiu sulaukti kitos savaitės, bet negarantuoju…
Ir mano reguliarus. Visada kaip laikrodukas sutiksi. 😀 bandysiu savaitės gale jau gal. Net nežinau šiaip kokius testus pirkti, kurie jautrūs, nes su abiem vaikais tiesiog mėnesinių diena parode riebias dvi. 😀
Mano-Fėja parašė:
Mes taip pat trečia🙂 taipogi pirmas ciklas🤭 as dar tik laukiu OV , per naujus +- turetu buti🙂
Sekmes, geras laikas OV 😀
coliuke21 parašė:
Sveikos visos,sveikinu,kas sulauket teigiamu testu🥰❤️ . O as per Kalėdas sulaukiau mmm. O taip tikėjausi stebuklo😅. Yra kaip yra. Maniskis dar eis pas urologa,bet t…
Pasidarykite amh tyrimą, man ir greitai 38 ..deja deja rezervas jau labai mažas ,fsh aukštas lh normalus.. folikulų dar mato ,bet bet natūraliai pastot prilygtų stebuklui, kuriais dar tikiu 🤭 tyrimai rodo premenopauzę, mm sutrumpėjo iki 3 dienų, liuteininė fazė trumpa.. ginė guodžia kol yra mm. Kol vyksta ov ,kol folikulų mato ,kol progesteronas aukštas nėra čia ta tikroji menopauzė ir ciklas kaip ir vaisingas ...bet laikas ne mano pusei 🤭 O tokia jauna 😁 aišku rezervus įtakojo ir persileidimai, ektopiniai, laparaskopija ir kita puokštė gyvenimo patirčių 🤭 Ištiesų vilties tiek mažai, nežinau ko aš dar tikiuos būdama čia, darydama testus ..tiesiog gal įprotis ir ta paskutinė maža viltis 😁 išbūrė man antrą mergaitę ir ką jūs man tikiu, kad ji bus 😁 🤭
LadyBubu parašė:
Pasidarykite amh tyrimą, man ir greitai 38 ..deja deja rezervas jau labai mažas ,fsh aukštas lh normalus.. folikulų dar mato ,bet bet natūraliai pastot prilygtų …
Amh dare pries metus beveik. Skaiciu nepamenu,sake kad viskas puiku,tikrai jokios menopauzes nera. Nu bet merai jau praejo😅😅. As vis galvoju nu pas maniski kiekis yra( buvo nes senai ir bedare spermograma) 130 mln. Galvoju ,nu kaip taip nei vieno gero ten nera😅😅
Jurintaaa parašė:
Kaip jūs čia taip atsekat nares pagal nikus? 🙈
Detektyvės mūsų narės 😁🕵♀️
Hopefulfor26 parašė:
Tai pasidalinkit koks atsakymas būtų tinkamesnis🙂
Atsakymai turėtų būti tokie kaip norėtumete, kad atsakytų jums! Be įronijos, be įžeidinėjimų.
Jūs sakot kokios bjaurios narės nepataria neužjaučia, visos bendrauja taip kaip su jom bendrauja..pragyvenau 2024-25-26 forumus ,kai gerbi kitas nares, gerbia ir tave.. sulauki ir atsakymo ir patarimų ir paguodos kai reikia 🙏
LadyBubu parašė:
Atsakymai turėtų būti tokie kaip norėtumete, kad atsakytų jums! Be įronijos, be įžeidinėjimų.
Gal galite parodyti kur panaudojau žodi ,,bjaurios''? Na man dabar irgi pora narių labai ,,draugiškai '' atrašinėjo su sarkazmu. Bet niekas nieko nepastebėjo 🙂 viskas gerai. Suprantu kur lenkiat🙂 atėjau čia ne aiškintis santykių 🤍 ačiū už pastabas🙏
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai