Amore parašė:
Sveikos. Vis pastebiu šią temą, buvau parašiusi, bet kažkaip vis nepavyksta įsitepti į pokalbį.😀 Mes taip pat planuojame mažiuką, tai norėčiau prisijungti pabendrau…
Labas! Trečią mažiuką planuojat? 😊
Amore parašė:
Sveikos. Vis pastebiu šią temą, buvau parašiusi, bet kažkaip vis nepavyksta įsitepti į pokalbį.😀 Mes taip pat planuojame mažiuką, tai norėčiau prisijungti pabendrau…
Pupsika parašė:
Aha. Pailsėjau per penkerius metus. Apsitarem, nusprendem, kad norim dar.😀
Amore parašė:
Sveikos, aš irgi skaitytoja pastovi, bet įsiterpiu labai retai 🤭 mes taip pat 3 planuojame, dar tik 4-tas ciklas
Butterfly13 parašė:
Sveikos, aš irgi skaitytoja pastovi, bet įsiterpiu labai retai 🤭 mes taip pat 3 planuojame, dar tik 4-tas ciklas![]()
Mes irgi 4 ciklą. Dar kadangi pašalintas mano dešinysis kiaušintakis, tai stresuoju, bijau, kad labai ilgai užtruksim. 😔 Bet viduje tikiuosi, kad Kūčių vakaras buvo sėkmingas. 😀
Amore parašė:
Mes irgi 4 ciklą. Dar kadangi pašalintas mano dešinysis kiaušintakis, tai stresuoju, bijau, kad labai ilgai užtruksim. 😔 Bet viduje tikiuosi, kad Kūčių vakaras buvo…
Čia žinokit ir su dviem kiaušintakiais ilgai užtrunka viskas daugumai 🤷🏻♀️Taip, kad neapsikraukite bereikalingom mintim ir galvokit, kad viskas bus labai gerai 🥰
Amore parašė:
Mes irgi 4 ciklą. Dar kadangi pašalintas mano dešinysis kiaušintakis, tai stresuoju, bijau, kad labai ilgai užtruksim. 😔 Bet viduje tikiuosi, kad Kūčių vakaras buvo…
Su pašalintu kiaušintakiu pastojau per 3mėn🤞 o galvojau teks ilgiau padirbėti, gaila persileidau, tai dabar eina 5tas mėnuo iš naujo😄
Pupsika parašė:
Čia žinokit ir su dviem kiaušintakiais ilgai užtrunka viskas daugumai 🤷🏻♀️Taip, kad neapsikraukite bereikalingom mintim ir galvokit, kad viskas bus labai gerai 🥰…
Dabar paskutinės mm buvo Gruodžio 13. Bet aß neperku ovuliacijos testų. Tiesiog bandau sekti programėlę ir savo kūną. Per ovuliacija visada pamaudžia apačią. Programele rodė, kad 24 dieną ji buvo. Tai tikiuosi pavyko.
Amore parašė:
Geras, tai ir ovuliavome vienu metu, mes tikimės, kad Kalėdų vakaras sėkmingas buvo
kiek dienų jūsų ciklas?
Mes su pirmu vaiku užtrukome ilgai, daug tyrimų, 2 laporoskopijos, o va antras netikėtai, nieko ir planuoti nereikėjo, pirmajai net metų nebuvo
tai sunku ir nuspėti kaip šįkart bus
Amore parašė:
Butterfly13 parašė:
Sveikos, aš irgi skaitytoja pastovi, bet įsiterpiu labai retai 🤭 mes taip pat 3 planuojame, dar tik 4-tas ciklas![]()
Grazus planai 🤭🥰 linkiu abiem sekmes planuojant 🤞🤞as tuoj irgi i 4 cikla zengsiu 🙌
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai