Lainė123 parašė:
O kaip merginos pas jus su feritinu? 😊
Aš esu praktiškai įsitikinus,kad man nesivystantis buvo būtent dėl geležies stokos. Dabar norma,bet nuolat geriu papildus.
Lainė123 parašė:
O kaip merginos pas jus su feritinu? 😊
Aš esu praktiškai įsitikinus,kad man nesivystantis buvo būtent dėl geležies stokos. Dabar norma,bet nuolat geriu papildus.
Indriukas777 parašė:
Buvo labai blogai. Susilašinau geležį. Buvo 24, po susilašinimo 140. Geriu ecosh geležį(vienintelis kuris man tinka). Tai nuo praeito birželio geriant ecosh kolkas …
man buvo 31, išrašė geležį, bet negalėjau gert, nes žiauriai vimdė, tai gėriau skysta, bet durnė esu, nes jis nekėlė man jos, tai dabar galvoju, kad reikia susilašint, bet tik jei mm ateis, nes sako jei pastoji, negalima jos susilašint, nors man siūlė iškart susilašint, kažkodėl nepaklausiau
tai žiūriu dabar kur geriu, tai ten 25ml geležies, o sesė kur geria 200 ml, reikės nueit nusipirkt
Lainė123 parašė:
man buvo 31, išrašė geležį, bet negalėjau gert, nes žiauriai vimdė, tai gėriau skysta, bet durnė esu, nes jis nekėlė man jos, tai dabar galvoju, kad reikia susilaši…
Bet eau hirdėjus,kad yq lašinama lqbqi trumpalaikis dalykas. Kaži ar tiesa? 🤔
Nepasiduodanti parašė:
Trumpalaikis
nes kai lašini, tai vis lašini ir lašini ir lašini
dėl to džiaugiuos, kad atradau vaistus, kurie man padėjo lašinimo išvegt. Nes pas mane feritinas dažniausia 7-9 tebūdavo
Nepasiduodanti parašė:
Turbūt kiekvienai individualiai. Nes pirmą lašinimą turėjau prieš metus, kolkas nereikia dar, gelbsti papildai 👌
Ayuza parašė:
Trumpalaikisnes kai lašini, tai vis lašini ir lašini ir lašini
dėl to džiaugiuos, kad atradau vaistus, kurie man padėjo lašinimo išvegt. Nes pas mane feritin…
kurie vaistai?
Indriukas777 parašė:
Turbūt kiekvienai individualiai. Nes pirmą lašinimą turėjau prieš metus, kolkas nereikia dar, gelbsti papildai 👌
bet planuojant nėštumą, tai gerai manau ir tiems metams pakelti su lašelinę, o paskui su papildais, vitaminais
coliuke21 parašė:
Pasidariau nt. Tuscias. Kokia as durne,ko as isvis tikejaus😥🤦♀️
Baikit.. Tikėjotės to paties ko mes čia VISOS be išimties tikimės kiekvieną mėnesį.
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai