Gruodis24 parašė:
Reikia pasidaryt tyrimus ir tada gerti
Tuomet kokius tyrimus geriausia darytis?
Gruodis24 parašė:
Reikia pasidaryt tyrimus ir tada gerti
Tuomet kokius tyrimus geriausia darytis?
Labas visoms, planavome su vyru leliuka pagranduką 2025, bet nesigavo. Pasidariau hormonų tyrimus neseniai, gydytoja norės mane matyti ateinančio ciklo 12-14 d. trumpam, nes kažkokie rodikliai blogi. Man kyla klausimų, gal atsiras žinančių kas negerai ir gal čia slypi atsakymas nepastojimo? Ir ką gali gydytoja daryti, kad taip konkrečiom ciklo dienom reikia pasirodyt? Esmė, kad man skambino registratorė, nekomentavo. O aš nekantrauju 😀Prisegu tyrimus. Vėliau pakomentuosiu po vizito pas gydytoją, jei kam bus įdomu 

musuudrabuziai parašė:
Sveikos paskutines mėnesines turėjau sausio 28 dieną. Iki šiol nesusergu ir testai balti. Kas gali būti?
Pas mane tas pats. Mano atveju ilgas ciklas. Jei nerimaujat, pasidarykit hcg kraujo tyrimą.
Saulė Danguj parašė:
Pas mane tas pats. Mano atveju ilgas ciklas. Jei nerimaujat, pasidarykit hcg kraujo tyrimą.
Kazkada jau taip buvo kad vėlavo ilgai. Nuo paskutinių mėnesinių jau praėjo 43 dienos
musuudrabuziai parašė:
Kazkada jau taip buvo kad vėlavo ilgai. Nuo paskutinių mėnesinių jau praėjo 43 dienos
Mano ilgiausias ciklas buvo 90 dienų. Gyd nieko nerado. KT buvo puikiai sutvarkę, po nutraukimo kiekvienas ciklas vėl vis ilgesnis. 31; 32; 37, o dabar 40 dienų.
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai